Olaszország és az építőipar: exponenciális növekedés

Az építőipar és az ingatlanágazat kettős szövéshez kapcsolódik. Tudod. Egyes esetekben az első fejlesztése a második számára is jelentős lehetőségeket garantál. A szembetűnő példa arra, hogy ezt az uniót miként adják az olaszországi jelenlegi helyzet és az ahhoz kapcsolódó kilátások. Miről beszélünk? A '' gyönyörű félsziget '' esetében a piac tiszta. Az építőiparba történő beruházások jelentősen növekedtek, és 2021-ben is folytatódni fognak. Valójában beszélünk a nyertes kétéves időszakról, a 20–21-ről, bár meglehetősen lassú javulási ütemben. De tegyünk egy teljes bemerítést az olasz ingatlanpiacra, hogy felfedezzük annak potenciálját, amely lehetővé tette számunkra, hogy pozitív hullámot kapjunk.

A tavalyi első negyedévben az olasz piac visszahúzódott, a harmadikban pedig enyhe javulás történt. A vezetési ágazat? A lakóépület, amely lehetővé tette az építés növekedését (a beruházások szempontjából). Ezt a kezdeti helyzetet az év elején teljesen megfordították az olasz épület- és házörökség megújításával. Valójában sok szükség volt a területi újjáépítésre, amely mindkét ágazatot ösztönözte. Százalékos értelemben 15% -kal nagyobb növekedésről beszélünk, mint 2019 azonos időszakában.

Ahelyett, hogy figyelmünket a bruttó beruházások trendjére összpontosítottuk, az ingatlanszektor nominális növekedése 7% volt, a közszektor által támogatott számos beavatkozásnak köszönhetően. A helyi közigazgatás pozitív tendenciát biztosított. A tavalyi év első kilenc hónapjától kezdve az új közzétett versenysávok megnyitásával, amelyek pontosan a városi és a lakóépületek újjáépítésére irányultak, 5,2% -kal növekszik a verseny. Mindez pozitív beruházási áramlást generált az ágazatban, 25% -kal több, mint 2019-ben.

Bár egy kiterjedt profilról beszélünk, amely lehetővé teszi a 2020–2021-es kilátások több mint pozitív megjelenését, a tempó 2019-hez képest lassabb. Az így meghatározott és ellenőrzött fékezés az ingatlanágazattal kapcsolatos fő tevékenységek valamennyi ágazatát érinti. De a növekedés mindazonáltal tartós lesz. Ennek további garanciájaként elismerjük a 2016 és 2019 közötti időszakban rendelkezésre bocsátott állami forrásokat (az úgynevezett alapok, amelyeket a különféle olasz közigazgatási szervek számára költségvetési törvény rendelkezésére bocsátottak).

A finanszírozás szempontjából az ingatlanügyekbe átterjedő fő kérdések, amelyek garantálják az ágazat exponenciális növekedését, a fenntarthatósággal, a karbantartási beavatkozások biztonságával és általában a legrégebbi területek általános átalakításával kapcsolatosak olyan területeken, amelyek egyértelműen jobban megfelelnek a keresletnek egyre sürgetőbb.

Hogyan folytatódik az olasz ingatlan? A trend továbbra is pozitív marad, vagy várható-e fordulás? Annak érdekében, hogy válaszoljon erre a kérdésre, egyszerűen meghívjuk Önt, hogy maradjon naprakész a portálunkon!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB