Mint egy regényben: A Storm Peaks ház eladó

Gondolkodott már azon, milyen lenne, ha kedvenc regényét élhetné? Valld be, a legtöbben, legalább egyszer az életben, azonosulva egy irodalmi mű főszereplőjével. Fantasztikus lenne, ha teljes mértékben megtapasztalhatnánk azt a beállítást, amely mindig is álmunkra késztetett bennünket. Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy ez a kívánság valóra válhat? Nos, igen. A gyógyíthatatlan romantikusok számára végre eladó az a ház, amely ihlette ezt a remekművet. Pontosan Yorkshire-ben található a Ponden Hall. Kíváncsi arra, hogy többet megtudjon? Nos, akkor felavathatjuk a mai vadonatúj oszlopot! Kezdjük!

Ez az oszlop szokatlan lesz. Mivel úgy döntöttünk, hogy a regény szerves részeit választjuk, hogy jobban leírjuk ennek a csodálatos birtoknak a jellemzőit. Emily Bronte írt egy székről, egy szekrényről és egy nagy tölgyfa ládáról. Az Earnshaw szoba tökéletesen megtestesíti ezt a leírást. Emlékeztetünk arra, hogy jelenleg a rezidenciát Bed and Breakfast-vé alakították át, de ez nem azt jelenti, hogy nem lehetne újra magánházzá alakítani. A leírás folytatásával kilenc hálószoba jelenlétét hangsúlyozzuk. Mindegyik csodálatos tájra néz, ahol teljesen elmerülhet. Valójában minden kifogástalan módon felidézi a tipikus romantikus és egyben sötét légkört, amely jelen van a regényben. A falak szintén letűnt korszakot idéznek, az ingatlant körülölelő hatalmas kerttel együtt.

Mindez emlékeztet valamire? A leglelkesebb Bornte rajongók nem fogják kihagyni ezt az elemet, amikor Thrushcross Grange, Lintonék lakóhelye, amelynek célja a főhős otthona lesz, ha megnősült. És a belső terek? Nagyon emlékeztetnek a Wuthering Heights-ra. Azok számára, akik nem ismerik, ez az a ház, ahol Catherine Earnshaw gyermekkorát töltötte, első nagy szeretetével együtt Heathcliff iránt. Amint láthatja, nincs olyan elem, amely még az Emily által elmondott történethez még egy egyszerű kapcsolatot sem tudna felidézni. De mikor volt a ház randevúja? Ez a válasz megborzong. Mert a pontos év 1634 .. és ez még nem minden. Emily maga is vihar után menedéket kapott ebben a kúriában. Tehát ez a tulajdonság önmagában is hozzáadott értéket képvisel, mert megismételheti szerzőjét par excellence egy házban, ahol életének egy részét töltötte.

Ezért nem meglepő, hogy Emily Bronte hogyan gondolta elmesélni Catherine Earnshaw történetét, aki éppen vihar után talált menedéket egy ilyen házban. Magától értetődik, hogy minden berendezés tökéletes összhangban van a tizenhetedik századi stílussal. Nagyméretű szőnyegek díszítik az összes szobát, a fagerendás mennyezet garantálja a gazdaság rusztikus stílusát, és a baldachinos ágy azt a romantikus légkört is közvetíti, amelyet csak ennek a könyvnek egy lelkes olvasója nem értékelhet.
Az ár? Csodálkozni fog. Nos, ahhoz, hogy tulajdonosa lehessen ennek az ingatlannak, millió fontra van szüksége. Tehát, ha ingatlanbefektetést szeretne eszközölni, és szereti Emily Bronte műveit, akkor biztosan nem hagyhatja ki ezt az üzletet!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB