Pantone 2021: hogyan változik az ingatlan

Mint tudják, a design világa szorosan kapcsolódik az ingatlanpiac világához. Mindkettő ugyanazon érme két oldalaként határozható meg. Különösen a design, és ezért az otthoni dekoráció teszi lehetővé, hogy személyiséget adjon az ingatlannak. Divat követése, a legszeszélyesebb trendek ösztönzése, vagy az elfelejtettek leporolása. Nos, most az otthoni egyenesen vagyunk. Ez a 2020 meglehetősen súlyos volt, és sajnos a veszteségeket nemcsak gazdasági szinten regisztrálták. De annak reményében, hogy a következő év jobb lesz, valami újnak akarjuk szentelni ezt az új rovatot.

Amit a színzseniusok avattak. Azok számára, akik gyakorlatiasabbak az ágazatban, tudják, miről beszélünk. Kezdjük azonban a sorrenddel, és próbáljuk meghatározni, hogy ki a mai hír vitathatatlan főszereplője. A Pantone intézet jelentette be a hírt. Azok számára, akik nem ismerik, Pantone a legfelsõbb nemzetközi hatóság a színek világában. Minden év végén a Pantone mindig meghatározta, hogy a következő 365 napban melyik árnyalat lesz a mester különböző szektorokban, mint például a divat, az ipari formatervezés, a grafikai tervezés, és nézze meg, még a belsőépítészetnél is! De ebben az évben a kiválasztott feladat meglepett minket. Mert ha tavaly a kék volt a nyerő szín, akkor 2021-re két árnyalat kombinációját választották: a szürke és a sárga, illetve a PANTONE 17-5104 és a PANTONE 13-0647. Mit enged meg ez a színkombináció? Hogyan lesz lehetséges az otthoni használat?

Először azt kell feltételeznünk, hogy a választás egyáltalán nem volt alkalmi. Ez egy kombináció, amely fényt és energiát adhat a környezetben. Ezért a legelső használat, amely felhasználható, pontosan a falakon használt festékekkel kapcsolatos. Az egyik ötlet egy szoba létrehozása négy szürke falú és egy sárga színnel. Ez azonnal színegyensúlyt ad a környezetnek, és létrehoz egy világosabb területet, a sárga színt, ahol célozhat. De azok számára, akik nem annyira praktikusak és nem akarnak ilyen fontos érintéssel vállalkozni, más megoldások is vannak. Ilyen például a berendezés. Minden házban vannak olyan bútorok, amelyeket fel kell újítani. Mint a kamrák a konyhákban. Ezért átfestheti őket, és használhatja ezt a kromatikus váltakozást. Az a bútordarab, amellett, hogy új életre kel, azonnal modern életet kölcsönöz otthonának. De még egyszer, ha nem igazán ért a színekhez, vagy esetleg nem biztos abban, hogy egy hasonló kombináció mennyire profitálhat, válassza a szöveteket. Mint például abroszok, lepedők, párnák.

De egyéb kiegészítők is, például keretek, amelyek képesek azonnal beadni egy jó adag ragyogást és vitalitást. De e két árnyalat egyesülése messze túlmutat az ingatlanhasználaton. A Pantone által továbbított üzenet komplementer, amely nemcsak kromatikus, hanem mindenekelőtt emberi. Tehát reméljük, hogy az új Pantone szín otthonának javításához történő felhasználásával kapcsolatos tippjeinkkel megfelelő módon kezdheti meg 2021-et!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB