Amikor egy ország eladó

Az ingatlanok világa nem szűnik meglepni minket. Az divat, az igények és annak függvényében alakul, ahogyan a pandémiák idején is képesek vagyunk a szemünkkel látni. Annak érdekében, hogy megkönnyítsük olvasatainkat, úgy döntöttünk, hogy mai hírünket egy nagyon furcsa eladásnak szenteljük. Valójában egy kis falut adtak eladásra Franciaországban. Abszurdnak tűnik, de tiszta valóság. De ha további információkra kíváncsi, egyszerűen olvassa el az alábbiakat. Feltételezzük, hogy biztosan nem minden nap fordul elő egy falu eladó hirdetése.

De tudjátok kedves olvasók, hogy ez nem akármilyen falu. Nos, a szóban forgó tárgy egy falu, amely a XV. Századra nyúlik vissza, Loire-ban, pontosan két órányira Párizstól. Az ár 845 000 euró. De nézzük meg együtt, miből áll ez a falu. A kiterjesztés körülbelül nyolc hektárnyi, erdőkkel, csodálatos tavakkal körülvéve, ahol horgászni is lehet. Elszigetelt terület, ugyanakkor ideális azok számára, akik szeretnek közvetlen kapcsolatban lenni a természettel. De menjünk a részletekbe. Hány épület van ezen a területen? Összesen 14, mindezt vidéki utak kötik össze tökéletesen, fatüzelésű kemencékkel összekötve, amelyek tökéletesen felidézik a múlt hangulatát. Az egyetlen, tekintélyes fogadással rendelkező épület a fő. Ez azt jelenti, hogy a terület könnyen átalakítható panziós rendszerré.

Nyilvánvalóan olyan épületekről van szó, amelyeket teljesen helyre kell állítani, mivel az időjárás és az idő múlása jelentősen megváltoztatta az épületeket. Ezenkívül meg lehet jegyezni olyan ősi jelek jelenlétét, amelyek bemutatják egyes építmények ősi rendeltetésszerű használatát. Ezek közé tartozik a boulangerie és a söröző. A közúti táblák is szinte sértetlenek maradtak. És pontosan ez teszi ezt a valóságot olyan különlegessé. És ha úgy gondolja, hogy egy ilyen hirdetés sikertelen volt, akkor téved. Sokan voltak, akik érdeklődést mutattak e 14 szerkezet befektetői iránt. De még mindig senki sem lett a tulajdonos. Elsősorban Covidnak köszönhető, amely nem tette lehetővé a különféle szerződések időben történő megkötését, és amely nem garantálta, hogy sokan aláírják azokat a hely meglátogatásának lehetetlensége miatt.

Valójában meg kell jegyezni, hogy - amint azt a korábbi útmutatóinkban megállapítottuk - Franciaország nagyon erős visszaélést szenvedett el, mind a pandémiás vészhelyzet, mind pedig a számos és egyes esetekben folyamatos terrortámadások miatt, amelyek megrázták mind a helyi lakosságot, mind másokat. nemzetek. Valójában sokan, bár elbűvölték a legtisztább francia területeket, féltek egy ilyen fontos lépést folytatni, például befektetni a tégla piacra. Ezért nem tudjuk, hogy mikor kötik meg ezt az üzletet, és ki lesz a szerencsés befektető. De biztosak vagyunk benne, hogy folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önt a világ ingatlanpiaci trendjeiről. Abban a reményben, hogy a pandémiás vészhelyzet csak távoli emlék lehet.

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB