3D házak Olaszországban is: itt van a forradalom

Már beszéltünk arról, hogyan zajlik ma az ijesztő ingatlanforradalom. A házak igényeinkhez igazodnak, és természetesen egyre inkább tagolódnak. Valódi találmány, amely aláássa a társadalom minden szektorát, a 3D nyomtatókkal kapcsolatos. Sokak számára továbbra is titokzatos kütyük, amelyek képesek teljesen megváltoztatni szokásainkat. Nos, az építési világ is forradalmasodik. Az első 3D nyomtatott ház létrehozása után Németországban az Olasz-félsziget is magáévá tette ezt az új típusú ingatlant. Ha kíváncsi többet megtudni, a következő sorokban megtalálja a választ a kérdéseire. Tehát ma felavathatjuk rovatunkat!

Először is, hogyan épül fel az első Olaszországban épített ház? Ez egy független épület két emeleten. A körülbelül 80 négyzetméteres lakóterület teljes egészében háromrétegű falakból áll. Illetve szigetelőanyaggal. Továbbá, amint azt a projektet felügyelő kutatóközpont rámutatott, az összes felhasznált anyag csúcstechnológiájú „Itech 3D”. De anélkül, hogy túlságosan részletesen foglalkoznánk ezzel a szerkezettel, most meg akarjuk elemezni az új 3D-technológia születését, amely nagyon érvényes alternatívának bizonyul a tulajdon klasszikus építési módjával szemben.

Különösen a 3D nyomtatás csak 15 évvel ezelőtt lépett be az építőiparba, valódi forradalmat generálva, amelynek a következő években is fenn kell tartania. De amire szükséged van, ahhoz, hogy házat tudj 3D-ben létrehozni? a válasz erre a kérdésre egyáltalán nem egyszerű, tekintve, hogy a rendelkezésre álló engedélyek eltérőek. Ezenkívül az „intelligens épület” ezen innovatív típusának ismeretének hiánya olyan struktúrák létrehozásához vezetne, amelyek nem felelnek meg mindkét szokásos igénynek, de nem is felelnek meg a szabályozási engedélyeknek.

Most elértük a ház 3D-ben történő építésének előnyeit. Először is, a szokásos módszertanokhoz képest meg kell határozni az építkezés sebességét. Ezenkívül a rugalmasság jelenti a második jellemzõ elemet, különösen egy olyan világban, mint a mi, az állandó evolúcióban. A társadalom által támasztott kihívások elsősorban a külső kérésekre adott válasz időzítésén és nyilvánvalóan a fogyasztók igényein alapulnak. Továbbá nem szabad megfeledkezni arról, hogy manapság a fenntarthatóság kérdése düh. Számos olyan nemzetközi program is létezik, amelyek újrahasznosított vagy alacsony hatású anyagok használatát választják. A CO2-kibocsátás csökkentése érdekében.

Mi van a hátrányokkal? Csodálkozni fog. Nos, az első a módszertan ismeretének hiányával függ össze. A második az, hogy különféle országoknak kell befektetniük ebbe az új, szinte ismeretlen ágazatba. A 3D-s struktúrák jövője még mindig bizonytalan, de remélhetőleg ez egyre inkább beleszámít a befektetők mentalitásába, akiket érdekel e projektek a semmiből való megvalósítása.

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB