A régi irodáktól az új otthonokig: növekvő tendencia

A világ változik. Még az ingatlanoké is. A Covid vészhelyzet által bevezetett szabályokkal a világ ingatlanpiaca nagy sokkot kapott. Azt mondják, hogy ez a legjobb alkalom arra, hogy befektethessünk a téglába. Valójában az árak az európai átlaghoz képest drámaian csökkentek. Ennek eredményeként a kereslet a földgömb számos területén drámai módon megnőtt. Ennek az igénynek a teljesítése érdekében új trendet nyitottak. Az ingatlan-átalakítással kapcsolatos.

Vagy inkább a régi használaton kívüli komplexumok átalakulása. Európában a használaton kívüli épületek mintegy 40% -án felújítási folyamat ment keresztül az elmúlt hónapokban. Az EK által elkülönített forrásoknak köszönhetően, különösen a városi szerkezet javítására, ez az új tendencia ösztönzésre került. De volt egy eset, amely leginkább ebben az összefüggésben merült fel. Hollandiaé. Valójában példaértékű, ami ezen a földön történt. Miért miért döntöttünk úgy a Realigróban a hírrovatunkban, hogy elmondunk róla. Tehát, ha készen áll, felavathatjuk!

Az innovatív projekt mögött nem egy technikus áll. A téma szakértője sem. De ez egy holland művészcsoport, amely úgy döntött, hogy forradalmasítja a régi épületet. A projekt azonban nagyon ambiciózus volt, tekintve, hogy a teljes szerkezet két különálló emeletre volt felosztva (korábban nem létezett). Lássuk, hogyan vannak felépítve.

Az első a józanságával és vendégszeretetével tűnik ki. Ennek oka, hogy a stúdiók és a közös munkaterületek elhelyezkedésére irányult. De ami ezt a változást annyira innovatívvá teszi, az nagyon régi fagerendák jelenléte az ipari mennyezeten, amelyek tökéletesen keverednek az új környezettel. Új, vadonatúj környezet, amelyet fémanyagok és fa alkotnak. Röviden, a régi és az új fantasztikus kombinációja.

Az ipari szektorra jellemző régi kémények megszűntek. Cserélje ki a természetes megvilágítást célzó helyekre. Mint például? Hála a nagy ablakok és ajtók jelenlétének, amelyek lehetővé teszik a fénysugarak bejutását, de nagyszerű stílusban. Emlékeztetünk arra, hogy a projekt mögött látható láthatatlan kéz szorosan kapcsolódik a művészethez. Ezért nem egyszerű ablakokról van szó, hanem olyan üveg lőrésekről, amelyek sokszínűvé teszik a tetőablakok nyílásait.

A nappali viszont egy letűnt korszakot idéz. A vintage bútorok uralják az egész környezetet, meleg és vendégszerető légkört biztosítva. Az adatok szerint a hálórész teljesen más, mint a semmiből. A fő hálószoba többnyire svéd stílusú fából készült bútorokból és beltéri növényekből áll.

Röviden, ez a forradalom nem tett mást, mint arra ösztönözte a befektetőket, hogy támogassák ezt az ügyet, hogy szó szerint belevágjanak egy nyereséges ingatlanba. Világos példa arra, hogy a régiek által mondottak szerint „szükségszerűség, erény!”.

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB