Új fény a homlokzatokra: az újnak rendelkeznie kell

A ház újjáépítése valóban igényes projekt. Gyakran feltételezik, hogy ahhoz, hogy a legjobban meg tudjon csinálni, tőkét kell befektetnie. A legtöbb esetben így van. De nem mindig kell ilyen messzire mennünk. Csak adja meg a megfelelő fényt. Nos, igen. A szakértők szerint a fényről szól. Az újdonság mind a formatervezés, mind az igazi divat szempontjából elnéptelen. Indokolás miért éppen ezért indíthatjuk be mini útmutatónkat, pontosan a fény fontosságának és mindenekelőtt annak alapján, hogy mennyire alapvető fontosságú a ház homlokzatának modernizálása. Szóval, elkezdhetjük!

Számos olyan ösztönző létezik, amelyet a különböző EU-országokban jóváhagytak egy ingatlan újjáépítésének megkönnyítésére. Nagy jelentőséget tulajdonít egy olyan világításnak, amely egyszerre lehet funkcionális, de alkalmas a referenciaszerkezethez is.
Tehát kezdjük azzal, hogy milyen előnyökkel járhat a világítási rendszerek otthonunkon kívüli telepítése.
Elsőként emlékezzünk rá, hogy a fény döntő szerepet játszik mindannyiunk életében. Tehát a világítás nem elég csak a spotlámpák számára. Fontos, hogy körültekintően válasszuk ki a megvilágítandó elemeket is, de mindenekelőtt a fényforrások alkalmasak erre a célra. Nehéz feladat, amelyet azonban meg lehet oldani egy rövid világítási leckével!

Különböző típusú fények vannak, amelyeket a színhőmérséklet szerint osztanak fel. A referenciaegységet Kelvin-fokok képviselik, amelyek a nap folyamán változnak. Megfigyelték, hogy az emberi szem különösen érzékeny ezekre a kromatikus változásokra, mindenekelőtt azért, mert lehetővé teszi, hogy ezeket a változásokat rendkívül könnyedén befolyásolja. Vannak meleg és hideg lámpák, amelyek általában lágyabbak vagy nehezebbek, mint a falak, amelyekbe ütköznek. Hogyan viselkedni? Ha házának külsõ oldalán különösen szögletes falak vannak, tanácsos meleg lámpákkal lágyítani azokat a referenciafalettól távol. És fordítva: annak érdekében, hogy egy kissé szögletes és nagyon harmonikus szerkezet nagyobb karakterrel rendelkezzen, inkább egy hidegebb fényt válasszon, amely javíthatja a szerkezet görbéjét.

De nem csak. Annak érdekében, hogy lépést tudjon tartani az idővel, el kell hagynia a villanykörte szűk eszközeit, és közelebb kell lépnie a tervezéshez. Részletesebben, amint azt az ágazat számos szakértője beszámolta, fordulópontot a klasszikus fénycsatornák adnak. A külső és belső fénycsatornák lehetővé teszik a homogén és modern világítást, amely nem veszélyezteti a házban kívül eső elemeket, mindenekelőtt a ház belső részét. Bármely bútor fölé helyezve a fénycsatorna lágy módon megvilágítja otthonát. Ez lehetővé teszi, hogy válassza ki az Önnek legmegfelelőbb színárnyalatot, tekintettel a finomságra, amely a végső eredményt jellemzi.

Ha csupán számokat szeretne mondani, ne feledje, hogy a külső homlokzatok esetében az ajánlott árnyékolás körülbelül 2400–3000 kb. Mindezt megfelelő kivételekkel!

Készen állsz arra, hogy otthonát korszerűsítse ezzel az új trendgel?

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB