Technológia és ingatlan: innovatív zárak

Portálunkban többször is megosztottunk híreket arról, hogy a technológia radikálisan megváltoztatta az ingatlant. A különféle hírekben szereplő közös nevezőt a technológiai újítások által előidézett nagy előrelépés adja mindannyiunk életében. Javítás nem csak a lakhatás, hanem az életminőség, valamint a mentális és fizikai jólét szempontjából is. E tekintetben tudta, hogy az otthonában tapasztalható biztonságérzet pozitívan befolyásolja a hangulatunkat?
De hogyan ösztönözhetjük valójában? Nos, ma egy igazán innovatív, de nem olyan friss elemről beszélünk, amely nagyobb pszichológiai és gyakorlati biztonságot garantál majd neked.

Valójában a mai főszereplők intelligens zárak. Hányszor hagyta el a házat azzal a kételmével, hogy nem csukta be az ajtót? Vagy még súlyosabb esetekben elfelejtette a kulcsokat? Mondanom sem kell, hogy ezek a kérdések napirenden vannak. Az intelligens zárak révén otthonának azonban kettős értéke lesz. A tisztán gazdasági jellegű, és mindenekelőtt a nyugalom érzésével kapcsolatban, amelyet meg fogsz tapasztalni.
Szóval hogyan kezeli az intelligens zárakat? Ha az intelligens életmódról beszélünk, akkor csak a mobiltelefonokra hivatkozhatunk. Ezért elegendő, ha a megfelelő alkalmazást telepítjük okostelefonunkra, hogy irányítsuk az otthoni ajtókat.

De miért választja ezeket az okos eszközöket? Először a praktikussá kell koncentrálni. De nem csak ezt. Az újdonság, amelyet a legújabb intelligens zárak hoztak a piacra, azzal jár, hogy maguk az ajtók önzáródnak.
A szerkeszthető időtartam kiválasztása után, amikor úgy dönt, hogy a teljes bezárást beállítja, két lehetőség közül választhat. Vagy adja meg az azonosító kódot, amelyet időről időre meg lehet változtatni, vagy állítsa be az automatikus gazdafelismerést. Mindkét esetben olyan rendszerekről beszélünk, amelyek élvonalban vannak, de legyőzték a magánélet és a biometrikus adatok védelmének rettegett akadályát.

Ez lehetetlenné teszi annak a rendszernek a megsértését, amely nyilvánvalóan hackertálló! Valóban felbecsülhetetlen értékű biztonság, figyelembe véve, hogy állandóan az interneten élünk, és hogy az adatainkat extrapolálhatjuk.

Egy igazán fontos innováció, amely döntő lépést jelöl annak a kísérletnek - amely most már szükségessé vált - otthonának okossá történő átalakítására. Minden szempontból. Nem az egyszerű otthoni automatizálásról beszélünk, hanem egy alapvető unióról a háztulajdonos és biztonsága között. . Mint tudta megérteni, a jólét és az otthoni falak javítása közötti kapcsolat egy kettős tervhez kapcsolódik.

További híreket várnak azonban az Egyesült Államok. Vitathatatlan vezetők az otthoni automatizálás és az intelligens városok területén. De addig mindössze annyit kell tennie, hogy továbbra is olvassa a híreinket, mindig a Realigro portálon

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB