Holland ingatlanügynökség: hogyan költözhetünk?

A világszintű ingatlanok súlyos csapást szenvedtek a Coronavirus miatt. De nem beszélhetünk a pandemiát követő gyógyulással kapcsolatos közös hozzáállásról. Az egyik legérdekesebb piac, Hollandia piaca fokozatosan újraindul. De hogyan kell viselkedniük azok számára, akik érdeklődnek a holland téglabefektetés iránt? Ezért döntöttünk úgy, hogy ma válaszolunk az öt leggyakrabban feltett kérdésre, egy kis hírben, amely a holland ingatlanokról szól. Tehát ha készen állsz, elkezdhetjük!

Kezdjük az egész térség legnépszerűbb piacának elemzésével. Vagyis Utrechté. Milyen következményekkel jár a járvány? Jelenleg növekszik a kínálat. Számos tulajdonosnak azonnali gazdasági bizonyosságra van szüksége. Csak hogy szembesüljünk ezzel a kritikus időszakkal. Olyan sok „második otthont” hoznak forgalomba. Amíg ezt nem merítik fel a potenciális befektetők iránti érdeklődés.

Spontán, hogy megértsük, mi az áremelkedés. A teljes blokád ebben a szakaszában nőtt azok száma, akik kerestek szállást. Tehát sok házat eladnak még mindig magas áron. Sok más országtól eltérően, ahol éppen a koronavírus miatt az ingatlanárakat drasztikusan csökkentették a gazdaság fellendítése érdekében.
De minden ellenére nyilvánvalóan nincs hiány kivételektől. Röviden: csak keresse meg az Ön igényeinek leginkább megfelelő ajánlatot, abban a reményben, hogy ez is kényelmes lesz.

A lehetséges eladások elemzésével az ingatlan látogatása problematikussá vált. Megengedett? Természetesen igen ! De a következő feltételek mellett.
Azok a személyek, akik beléphetnek a házba, nem haladhatják meg a három személy maximális értékét. A megtartandó távolságnak legalább 1,5 méternek kell lennie, és természetesen kötelező a kéz fertőtlenítése, kesztyű és maszk viselése.

Röviden, elmondhatjuk, hogy ezen apró trükkök ellenére a holland ingatlanokon nem történt jelentős változás. Meg kell érteni, hogy ennek a helyzetnek milyen következményei lesznek gazdasági, de mindenekelőtt társadalmi szinten. A legfontosabb kérdések, amelyekre még mindig nem lehet megválaszolni, a befektetők körében felmerülő célpontra, a legnépszerűbb ajánlati szegmensre vonatkoznak, és utoljára, de nem utolsósorban, mi lesz a legnépszerűbb szerződéses tipológia. Általánosságban láthattuk, hogy egy tipikusan kulturális tényező hogyan generálja a választ erre az utolsó kérdésre. Például a szomszédos Németországban a bérleti szerződéseket választja, ellentétben más országokkal, ahol az ingatlanvásárlás minden polgár életében kötelező lépés. Egyfajta állapot szimbólum.

Tehát, ha Ön is érdekli a holland ingatlanba merülést, vagy csak kíváncsi többet megtudni, akkor továbbra is híradnia kell portálunkon!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB