Nyaralótól az intelligens munkazónáig

A lezárási időszak alatt a jelszó visszaállítása volt. És továbbra is így van. Ezért minden gazdasági ágazatban elengedhetetlen a régi szokások adaptálása és átalakítása is, határozottan jövedelmezőbb magatartás esetén. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy a figyelmet arra összpontosítják, hogy egy drámai helyzet hogyan bizonyult előnyösnek az ingatlan számára. Különösen a rövid távú bérleti ágazatot illetően.
Sok, és üres apartmanok lesznek, amelyek esetleg nem lesznek elfoglalva. Nem is beszélve a turisztikai területek kritikájáról.
A helyzet orvoslására a ragyogó ötlet. Konvertálja az apartmanokat intelligens munkaterületekké.

Az ötlet annak szükségességéből született, hogy korábban is inkább saját otthonában kell élni, még munkaidőben is. Sokak számára ez lehet egy egyszerű folytonosság. De sok munkavállalónak alkalmazkodnia kellett ehhez. Anyukák küzdenek gyermekeik videoóráival. Az apák szándékában áll üzleti hívások és házimunka kezelése. Röviden: az alkalmazkodás nem volt könnyű. Tehát ha sok ember számára ugyanabban a házban, ahol él, valóban problémás lehet, akkor egy igazán hasznos megoldásra gondolt. Még átmenetileg költözjön az irodánkba. Talán egy kőhajításnyira a tengertől.

Ebben az esetben az előnyök nem csak azokra vonatkoznak, akiknek új munkahelyre van szükségük. Az olyan bizonytalanság időszakában, mint amiben szembesülünk, sok hívás érkezett ingatlantulajdonosok, de szállodák, panziók és visszavonások iránt is. Valóban figyelemre méltó károk, tekintve, hogy a nyári szezon sok országban csak egy dolgot jelent: a turizmust. Valójában ez utóbbi sok nemzet hajtóereje. Gyakran kíséri és ösztönzi az ingatlant. Nem véletlen, ezért először lehet a turistáknak szánt házakat újra felhasználni a helyiségekre.

Ennek a szenzációs politikának az erőssége az ajánlat. Nem javasoltak házat. Irodát nem javasolnak. De ezek a házak minden komforttal felszereltek, mind a 360 fokos megtapasztaláshoz, mind a munkához.
A fertőzés esetleges kockázatának kiküszöbölése érdekében a tisztítás és a fertőtlenítés lesz a pillére ennek a teljesen innovatív folyamatnak. Röviden: példátlan szegmens jön létre az ingatlanban.

Még nem ismeretes, hogy a felhasználók mi fogják elérni a legtöbbet a szolgáltatásból. Kétségtelen, hogy ez a kritikus helyzet új ösztönzőket adott a házak helyreállításához, amely egyébként maga a tulajdonosok számára további költséget jelentett volna. Lehet, hogy ezzel cselekszik, még később ugyanazok a vállalatok elősegítik a közösségi munkát a leginkább ösztönző területeken, tájszinten.
Ha kíváncsi vagy többet tudni .. Nos, akkor már tudja, mit kell tennie. Legyen naprakész a portálon!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB