Házak építése a szupermarketek felett: az ingatlan újdonsága

A hely soha nem elég. Különösen az ingatlanágazatot illetően. A közelmúltban az újságok címsoraiban szerepelt az, hogy a nagy multinacionális társaságok képesek könnyedén megbántani a legkevésbé urbanizált helyeket. Átalakítás turisztikai területekké és új lakóövezetek létrehozása.

 Nyilvánvaló, hogy a leginkább a környezeti fenntarthatóság koncepciója érinti. Ebben az utolsó időszakban, amikor a kereslet megromlik, és a piac nem mindig képes kielégíteni az ágazat összes igényét, tanácsos más megoldásokat választani. Közülük egy újdonság, amelyet számos multinacionális vállalat elfogadott, az, hogy a városban a fő szupermarketek fölött lakásokat építnek. Innovatív ötlet a bérleti díjak vagy sokkal olcsóbb adásvételi szerződések igényének kielégítésére.

Ezeket a projekteket eredetileg Németországban hajtották végre, de más országok is teljes mértékben elfogadják. Különösen az új forma elfogadásának iránti kérelmet, amely radikálisan megváltoztathatja az ingatlan világát, a pillanat legnépszerűbb városai hangos hangon fogadták el.

Valójában az előző útmutatókban már felsoroltuk, mely városok vonzzák a legjobban a potenciális vásárlókat, annak ellenére, hogy a megélhetési költségek nem olyan megfizethetőek. És itt van a fent leírt megoldás, amely rendkívül érvényesnek bizonyul. A projekthez csatlakozó német városok közül emlékezzünk Berlinre (több mint 2000 egységgel emlékezzünk Berlinre (amely a szupermarketek többségében részt vett), valamint Münchenre és Frankfurtra. De milyen méretekben érheti el ezt a jelenséget?
Arra gondolunk, hogy sok más ország, még a szignifikánsan alacsonyabb megélhetési költségekkel rendelkező országok is, például a kelet-európai országok, megteszi ezeket az intézkedéseket. Németországban legfeljebb 30 000 új ház várható. De valószínűleg a jelenségnek sokkal szélesebb mozgástere van.

De maradnak-e az árak így? Vagy növekedni fognak? Valószínűleg, amint a jelenség stabilizálódik, és azt már nem tekintik kivételesnek, az árak emelkedhetnek. De ha figyelembe vesszük, hogy ezek éppen a kínálat növelésére irányulnak egy olyan igény alapján, amely természetesen nem elitikus, akkor jól megértjük, hogy az ártartomány változatlan marad.

A fő nemzetek közül, amelyek Németország mellett csatlakoztak ehhez a valódi Új Dealhoz, emlékezzünk:
- Spanyolország
- Anglia
- Hollandia
- Olaszország
- Svájc
- Dánia
- Írország
- Portugália

Ez egy igazán egyedi innováció, annak egyszerűsége ellenére, mivel új arculatot ad az ingatlannak. A gazdasági ágazat ágazata, amely képes lenni (még inkább) a még kialakulóban lévő piac igényeihez igazodni.

Többet szeretne tudni? Annak érdekében, hogy naprakész legyen a világ ingatlanokkal kapcsolatos hírekkel, egyszerűen javasoljuk, hogy minden nap olvassa el cikkeinket!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB