Vakcinák és ingatlan: ígéretes kombináció

A pandémiás vészhelyzet kritikus jellege világszerte vitathatatlan. És ismert, amint arról korábbi útmutatóinkban beszámoltunk, az ingatlanszektort erősen érintette a Covid-19 járvány. Ma úgy döntöttünk, hogy egy adott témával foglalkozunk, összhangban az előző sorokban elmondottakkal. Ezért megvitatjuk az ingatlanok és a Covid-vészhelyzet közötti mély kapcsolatot, ezúttal pozitív módon. Mert igen, van valami új, ami reményt ad mind a potenciális vásárlóknak, mind az ingatlantulajdonosoknak. A SARS COV 2 vírus teljes felszámolására létrehozott vakcina felfedezésével kapcsolatos. Ha tehát készen áll, felavathatjuk mini oszlopunkat.

Abból indulunk ki, hogy a világjárvány jelenségének feltételezett globális dimenzióihoz hasonlóan úgy tűnik, hogy az összes potenciális vásárló és mások által táplált remény közös. Érdekel, hogy meghatározott szerepet játsszon a globális ingatlanpiacon. Ha a vészhelyzet kezdetén az ingatlanszektor volt a leginkább érintett, akkor ma a helyzet teljesen ellentétes. Valójában pontosan azt a napot követően, amikor egy hatékony és 94% -ban hatékony oltást felfedeztek, a legnagyobb ingatlantulajdonosok részvényei az egekbe szöktek. 20% -ot meghaladó növekedés. Emlékeztetni kell arra, hogy az első hullám során mind az irodák tulajdonosai, mind a téglaágazatba tartozó bármely más ágazat tulajdonosai sokat szenvedtek. És nemcsak érzelmileg.

A drámai „csúcs” veszteségek az „első” időszaktól, azaz 2020 márciusától kezdve az elmúlt hetekig jelentősek voltak. Ezért volt szükség a különböző nemzeti kormányok beavatkozására, és egyes esetekben még nem is elegendő az ágazatban részt vevő összes munkavállaló és bérlő megsegítésére. Korábbi útmutatókban említettük a spanyol, a francia, a német és az olasz eseteket. De nagyjából minden nemzet úgy érezte, hogy az ágazat teljes összeomlásának elkerülése érdekében dolgozni kell. Ezért nem meglepő, hogy egy ilyen optimista hír, még ha még gyerekcipőben jár, mint például a Covid-19 lehetséges megoldásának felfedezése, hogyan hozta létre ezt a vásárlási fellendülést. És ez még nem minden. Jelenleg nincs különbség a többé-kevésbé jómódú társadalmi osztályok között.

Aki ingatlanba kíván befektetni, az most elfoglalt. Mivel az általános válság, amely korábban korlátokat szabott és visszatartott minden adásvételi szerződés aláírására irányuló intézkedést, most ugródeszkává alakul át. Nyilvánvaló, hogy nem könnyű megérteni, és mindenekelőtt megjósolni, hogy mi lesz a jelenséghez kapcsolódó tendencia. Amit garantálni tudunk, az az, hogy portálunkon mindig naponta frissítjük Önt. Abban a reményben, hogy a helyzet minden értelemben javulhat, arra kérjük Önt, hogy kövessen minket, hogy ne hagyjon ki semmilyen tartalmat az ingatlanokról és az azokhoz kapcsolódó ágazatokról. És ön, hajlandó-e befektetni ingatlanokba e jó hír után?

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB