Milánó fellendülés fővárosa: a hír

A csodálatos olasz város, a divat fővárosa szintén megkeresztelkedett egy szomorú zárójelként, amelyet az egész világ megtapasztal. Az egyik a koronavírussal kapcsolatos. A félsziget mentén Milánó volt a legtöbb eset és halálos város. Dráma, amely visszatükröződik a nemzetközi bűnügyi hírek oldalain. Az olasz zárolás vége után a lakosság attól tart, hogy visszatér a drámai napokba, amelyeket a hírek jelölnek. De úgy tűnik, hogy a helyreállítás valóban megérkezett. Mint minden szektorban, az ingatlanszektor is észrevehető visszaesést szenvedett. Ez az oka annak, hogy ma úgy döntöttünk, hogy részletesen elemezzük, hogy a keresőmotorokban az egyik legkeresettebb város előrejelzései azok lesznek, akik át akarják osztani magukat. Függetlenül attól, hogy külföldi vagy nemzeti portfóliókról van szó, nem kétséges: Milánó döntő szerepet játszik az olasz ingatlanügyletekben.

A végzetes lezárás előtt az olasz ingatlanpiacra vonatkozó előrejelzések messze nem voltak negatívak. Az ingatlanértékesítés 7% -os növekedéséről beszélünk (összesen 27 800 befejezett ügyletnél. Forgalom? 8,9 milliárd euró, ami 10% -kal nagyobb garanciát jelent, mint 2019-ben. Az új épületek hozzájárultak ehhez jelentős növekedés, elérve a teljes tranzakciók 3,5% -át, és mindent összehasonlítva az előző év azonos időszakához viszonyítva. Az árak (az átlagos árak) szempontjából mindig a zárolás előtt elérték a 2,5% -ot.

És most ? Hogyan alakul a milánói ingatlan? Kezdjük a keresleti oldalon. A világjárvány kétségtelenül befolyásolta a helyi ingatlanigényeket. Milánó városában azok számára, akik otthont keresnek, a periférikus térségek ára közepes vagy magas, figyelembe véve a lakások nagy méretét ebben a térségben, ez azt sugallja, hogy megértsük, hogyan növekszik az árak fokozatosan. Ezen felül a lakások tervei is megváltoznak. Amint azt egy előző útmutatóban már elmondtuk, megpróbálunk olyan ingatlant találni, amely elég nagy ahhoz, hogy pihenési területeket és vendégeket foglaljon magában. Az ok, amely miatt mind az új épületek, mind a már létező épületek esetében a helyiségek átalakítása vitathatatlan, amelyet maga a ingatlan magasabb kiegészítő ár támogat.

Ami az adásvételi és vételi szerződésekkel kapcsolatos előrejelzéseket illeti, az összes ügylet 2020-ban megközelítheti a 21 ezret. A 2019-hez viszonyítva - 19% -kal megegyező arányban. Az új épületek negatív tendenciákat mutatnak a milánói ingatlanok területén is, -15% - Ez azt jelenti, hogy az ajánlat drámai módon csökken, 20% -ról 15% -ra haladva a jelenleg a piacon lévő összes ingatlanhoz képest.
Reméljük, hogy ennek a valóságnak az Olaszország számára annyira élő és értelmes ingatlanja a lehető leghamarabb helyreáll. Időközben felkérjük Önt, hogy mindig keresse fel honlapunkat!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB