Olasz ingatlanok '' fából ''

Azok, akik ismerik az Olasz-félszigetet, tökéletesen tudják, hogy évezredes hagyományokkal büszkélkedhet az alapanyagok feldolgozása és többféle célú felhasználása tekintetében. Különösen a reneszánsz csúcsán Olaszország bizonyult mesternek mind a bútorokban, a divatban, mind a híres épületek építésében. Nos, úgy tűnik, hogy ez a hajlandóság a művészet és a kézműves kultúra iránt az évek során nem veszett el. Valójában egy drámai időszakban, amelyet bizonytalanság, félelem és félelmek jellemeznek, van egy olyan tény, amely jót ígér. Egyfajta könnyedséghullám, amely tökéletesen kapcsolódik a zöld épületek innovatív trendjéhez. Különböző rendeltetésű épületek fából készülnek. Valójában Olaszországban annak ellenére, hogy a világjárvány rendkívüli kritikus kérdéseket vet fel az összes gazdasági ágazatban, ágazatunk fordult meg. Az adatok önmagukért beszélnek. Olaszországban 2020-ban jelentősen megnőtt a faépítmények száma, ami 1,33 milliárd euró indukált összeget eredményezett a nemzetgazdaság számára. Érdekes alak.

De ugyanilyen fontos megérteni, hogy melyik és hány egység épült ilyen módon. Összesen 3300 egységet emeltek, a kért engedélyek százalékos növekedése 7% -kal több, mint az előző évben. De nem csak. A külföldi kereslet szintén figyelemre méltó, megint az ingatlanszektorban, amely a faépületekével együtt győztes kombónak bizonyul. A nemzetközivé válás iránti kérelem 20 százalékpont, forgalma eléri a 60 millió eurót. Általános helyzetben ezek a számok egy kis reményt nyújtanak az olasz gazdaság, de a nemzetközi gazdaság helyreállítására is.

Maga az ipari szektor valódi fellendülést tapasztalt, amelyet e hirtelen, de ösztönző kereslet váltott ki. Azt is meg kell érteni, hogy ez a jelenség hol koncentrálódik leginkább. Ismeretes, hogy az olasz félszigeten az ipari fejlődés szempontjából mindig nagyon erős magasságkülönbség volt észak és dél között. Valójában a fából készült ingatlanokat létrehozó központok főleg északon, a híres ipari háromszög által most kibővített területen találhatók. De úgy tűnik, hogy a Központ és a Dél sok területe is szembe akar nézni ezzel az új típusú zöld és alternatív ingatlanpiaccal. Az egész nemzet tehát alkalmazkodik egy olyan trendhez, amely az innováció mellett a pandémiás helyzetbe kerülő gazdasági szektort is képes felébreszteni a világjárvány miatt.

Mi a jövő előtt álló hónapok? Vajon fennmarad-e ez a szerencsés pillanat ilyen drámai időben? Vagy csak múló szakasz lesz? Noha nincsenek kezünkben adatok ahhoz, hogy válaszokat tudjunk adni, arra kérjük Önt, hogy továbbra is kövessen minket portálunkon. Minden nap új híreket talál, amelyek tájékoztatják Önt a nemzetközi ingatlanpiac trendjeiről és az új követendő trendekről, hogy otthonát egyre részletesebben kezelje! Mindig itt, mindig a Realigróval!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB