Új WHO sorok: Covid és otthon

Úgy tűnik, hogy sajnos az új lezárás rémálma sok országban visszatért. Európai és nem.
A házat, az otthonunkat tekintjük a legbiztonságosabb helynek, hogy elkerüljük a bármilyen típusú kockázatos fertőzést. Nos, valóban biztosak vagyunk benne, hogy ez a helyzet? Szerencsére erre a kérdésre a WHO iránymutatásai alapján választ adunk, mi, a Realigro, majd gondoskodunk róla, mindig készen állunk a legbizonytalanabbak segítésére. Az otthoni biztonság szempontjából is. Tehát ma úgy döntöttünk, hogy pontosan annak szenteljük magunkat, hogyan tehetjük otthonunkat biztonságossá és távol a kockázatok bármilyen formájától. Tehát itt van néhány elem, amelyet nem szabad lebecsülni. Először is, mindig a szakértők ajánlása szerint hagyja el cipőjét otthonán kívül. Sajnos otthonaink, különösen azok, amelyek szőnyeggel rendelkeznek, táptalajt jelenthetnek a baktériumok és baktériumok elszaporodásának. Ezért azt javasoljuk, hogy legyen egy speciális edény, ahol egyszerűen papucsot cserélhet. A második lépés a fogantyúkat érinti. Javasoljuk, hogy ne érintse meg a külső fogantyúkat. Hacsak nincsenek kesztyűi.

Ha nem ez a helyzet, akkor tanácsos azonnal kezet fertőtleníteni, miután visszatér haza. Ennek oka, hogy a fogantyúk azok a végtagok, amelyek a kockázatoknak vannak leginkább kitéve. Egy másik alapvető tipp a konyhához kapcsolódik. A jóindulatú terület par excellence megkockáztatja, hogy a legkockázatosabb sarokká váljon. Mert különösen a családi társaság pillanataiban, ebéd vagy vacsora közben, minden baktérium átterjedhet. Még a Covid-19-ből is. Ebben az esetben elegendő az előrelátás a ruházat cseréjéhez, ha a kívül elfogadott ruházatot használja. És természetesen fertőtlenítse a kezét, mielőtt ételt vagy italt adna át. Ne felejtsen el különféle poharakat, tányérokat és evőeszközöket is használni. A problémák megoldása érdekében arra kérjük Önt, hogy a család minden tagjának használjon különböző színeket. Ebben az esetben a design jól jön. Sok olyan vállalat létezik, amely néhány érmével megoldhatja ezt a kis problémát. De ami figyelmen kívül hagyva megterhelővé válhat.

Sokak által feltett kérdés a szellőzéssel kapcsolatos. Helyes vagy nem szellőztetni a házat? Nos, még ebben az esetben is több pillanatnyi vita után találtak választ az ágazat szakemberei. Célszerű otthonában "levegőt cserélni", de legfeljebb fél óráig. Ezzel lehetővé válik a levegő visszavezetése, de nem lesz állandó kapcsolata a külsejével.
Ezeket a tippeket javasoljuk, hogy kövesse. Emlékeztetjük Önöket, hogy portálunkon további információkat, híreket találhat az ingatlan világ ezen vagy más tipikus témáiról. Ha kíváncsi arra, hogy többet tudjon meg, akkor csak nyomon kell maradnia. Csapatunk készen áll garantálni bármilyen típusú információt, amelyet keres. Mindig emlékeztetve a fő biztonsági szabályokat!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB