Új összeomlás a bérleti díjak miatt

A fizetések elmulasztása a Covid utáni válság középpontjában áll: az állami támogatásokat világszerte alkalmazzák a vállalkozók bérbeadására. Miután már részletesen elemeztük a témával kapcsolatos egyes eseteket, ma elemezzük a Big Apple már kritikus helyzetét. Valójában sok bérlő volt, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy fizetjenek bérleti díjat New Yorkban. Több ezer emberről beszélünk, akik annak ellenére, hogy a kormány segítséget nyújtanak, küzdenek a fizetések tiszteletben tartása mellett.

A New Yorker lakosságának nagy részéről beszélünk, a polgárok körülbelül kétharmada bérelt házban él. Sok más országtól eltérően, New York államban nincs kultúrája ingatlanvásárláshoz. Ez azt jelenti, hogy egy amerikai polgár számára '' logikusabb '' az adásvételi szerződés aláírása. A társadalmi távolodási intézkedések a munkanélküliség szintjét is növelték. Az úgynevezett intelligens működés ellenére sok vállalatnak sajnos több mint fájdalmas döntést kellett hoznia. Vagyis sok munkavállalót otthon hagy, de munkanélküli. Ez egy nagyon súlyos visszaesést jelentett, amelynek még mindig nem látszik a felépülés jele. Azt is gondoljuk, hogy a New York-i bérleti díjak több mint kétszerese a nemzeti átlagnak. A szövetségi kormány azonban megpróbálta megvédeni az úgynevezett jelzálogpiacot. Mint ? Moratóriumokkal és folyamatos halasztással a háztulajdonosok és az aláírók számára. De a valós számokról beszélve, Amerika leg avantgárd városában több mint 700 ezer bérelhető ház teljesen elvesztette bevételeit.

Az egyetlen maradt felszínen? Azok, akik úgynevezett "munkanélküli-ellátásokban részesülnek." Olyan ellátások, amelyek hetente legfeljebb 600 dollárt érhetnek el. Beszéljünk 350 euróról. Túl sok, túl kevés ahhoz, hogy szembenézzen egy ilyen katasztrófával. Még hihetetlen szintet is elért. A kezdeményezéshez hasonlóan sok olyan tulajdonos, akik úgy döntöttek, hogy ingyenes bérleti díjat kínálnak a bérlőknek. De a probléma továbbra is magas, figyelembe véve, hogy jelenleg túl sok szobatársa van munkanélküli, és hogy rövid távon nem tudnak visszafizetni tartozásaikat.

A helyzet súlyosságának megértése érdekében gondolkodni kell arról, hogy mennyit fizet a bérleti szerződés aláírása és mindenekelőtt annak fenntartása. Havonta 2600 dollárról beszélünk. (legfeljebb 2 300 dollárra engedték le a Covid-időszakra). Ezért nem meglepő, amit a hírek első részében mondtak: az elsőbbségi opciónak tekintik a bérleti díjakat, mert olcsóbbak. És mindazonáltal a New York-i helyzet valóban drámai.

Hogyan alakul a helyzet? Jelenleg nem lehet bizonyos hír. Ennek megismerése érdekében, mint mindig, felhívjuk Önt, hogy maradjon naprakész a portálunkon. Megtalálhatja az összes újdonságot a világ ingatlanpiacán, különös figyelmet fordítva a Covid vészhelyzetre. Tehát ne hagyja ki a következő híreket!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB