Indiai szociális ház

Sok beszélünk az intelligens városokról. Annak érdekében, hogy otthonainkat és városainkat határozottan avantgárd koncepciókké tudjuk alakítani. Ez az intelligens megújításra összpontosító módszer azonban nem csak és kizárólag a már világosan kidolgozott területeken valósul meg. A fejlődő országok a területi újjáépítés iránti új hajlandóságot is elfogadják. Nos, ma egy nemzet elemzését fogjuk elvégezni, amely úgy tűnik, hogy nagyon elmaradott, de amely egy egész Európára kiterjedő projektet ölel fel az ingatlanok vonatkozásában.

Indiáról és az intelligens szociális lakhatási projektről beszélünk. Valójában jóváhagyták és végrehajtják azt a projektet, amely körülbelül ezer megfizethető ház építését célozza meg egy több mint hatmillió lakosú indiai városban. A szerencsés hely Pune Nyugat-Indiában. Mit jelent ez a projekt?

Ez egy új területi átalakítás, melyet egy kombinált várostervezési projekt vesztett el. Egyrészt a modern tervezést alkalmazzák, másrészt a környezetvédelmi, társadalmi és gazdasági szempontból fenntartható megoldások hálózatát fogadják el. Az életminőség javítását célzó szolgáltatások, amelyek nincsenek hatással az ökoszisztémára az IKT (információs és kommunikációs technológiák) segítségével.

De hogyan kezelik ezeket a szolgáltatásokat? És itt jön a móka. Mindent egy egyszerű és intuitív alkalmazás fog irányítani és felügyelni: a Planet App. Ez a digitalizált platform, és mindenekelőtt ingyen, garantálja a fogyasztás folyamatos figyelését és az embereknek szentelt szolgáltatások - például a megosztás - közvetlen elérését.

De miért a Pune ilyen innovatív ingatlanprojekt? Mivel ez az egyik első olyan tevékenység, amely lehetővé teszi e kontinens számára, hogy határozottan nyitottabb és innovatívabb perspektívát nyújtson, mint az ingatlankoncepció (elmaradás Indiában).

Indiában valójában a túlzott demográfiai dinamika jelentős lakáshiányt okozott, számszerűsíthető körülbelül 27 millió megfizethető lakás fizikai igényével (amelyet 2030-ig kell elérni).

E cél elérése érdekében harminc másik, jelenleg kidolgozás alatt álló projekt mindig támogatni fogja a szociális lakásokat.

Egy igazán ambiciózus projekt, amely jól ismert és elismert befektetőket fog felhasználni, akik növelik majd az újjáépítési tervet és befektetnek ehhez. Nincs valódi konkrét bizonyosság, ha a fent említett időpontokat tiszteletben tartják.
Az biztos az, hogy egy olyan kritikus időszakban, mint amelyet jelenleg tapasztalunk, egy ilyen alternatív megoldás valóban fordulópont lehet mind a helyi ingatlanügynökség számára, mind pedig egy olyan ország számára, amelynek minden áron szüksége van a fejlesztésre gazdaságát, hogy ne maradjon más nemzetek hátsó lámpája.

Tehát, mint mindig, felkérjük Önt, hogy maradjon velünk portálunkon, ahol napi frissítéseket töltünk fel az ingatlanokkal kapcsolatos világhelyzetről!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB