Másolás: élő és együttműködő

Mit jelent az 'összegyűjtés' kifejezés?
Miért része az év újdonságának? Kezdjük azzal, hogy visszalépünk. Mielőtt a '' összejátszásról '' beszélnénk, meg kell jegyeznünk a kifejezés etimológiáját. A '' co '' előtag minden megosztást, együttműködést meghatároz. Az ingatlan szektorba történő exportálásakor az együttélésről beszélünk, tehát a helyiségek megosztásáról a szobatársak között.

Noha ez nagyon szokásos gyakorlat, ezúttal az újdonság része a begyűjtés kényelmének. A kényelem a hasonló igények által, valamint tisztán gazdasági szempontból is. És ezeket a garanciákat egy új felhívás fedezi, amely olasz eredetű, pontosan a Trentino-tól. Miután az olasz félsziget megkülönböztette magát az úgynevezett „egy euró házakról” (amelyekről az előző útmutatókban beszéltünk), ma szembesülünk ezzel a további kíváncsisággal. A Trento tartomány egyik önkormányzatában, Luserna-ban új felhívást jelentettek: '' Összegyűjtés az élet megosztása érdekében.

Ez egy olyan projekt, amelynek célja a kis és hegyi valóság újratelepítése. Ha érdekli ez a bejelentés, itt találja meg az Ön számára szóló bejelentés részleteit.
2020. június 5-én tették közzé és ugyanazon év augusztus 3-ig érvényesek. A projekt célja a tendencia megfordítása. Mi jobban magyarázzuk el magunkat. Ahogy a történelem tanítja, az évszázadok során az urbanizációs folyamat egyre fontosabbá vált. Kevés olyan valóság van, amely továbbra is ragaszkodik eredetéhez és hagyományaihoz. És Luserna az egyik ilyen. Az ország polgármesterének jól meghatározott célja van. A háztartások összehozása az egyszerű vérviszonyoktól eltérően kapcsolódik az együttéléshez alternatív területi kontextusban is. Képes annyit kínálni. Folyamatos adás.

Egyrészt egy új népesség, új ötletekkel és ugyanannyi projekttel, másrészt új bizalmi megállapodások a terület és a lakosság között, ösztönözve az új tájszerkezetek létrehozását. Más hasonló projektekkel ellentétben, az '' Összegyűjtés az együttélés megosztásában '' fő jellemzője az időkorlát. Valójában, a projekthez való esetleges csatlakozás után (pontosan négy év ingyenes bérleti díj), az alany kénytelen lesz dönteni az ingatlan megvásárlásáról. Nyilvánvaló, hogy mivel ezek embercsoportok, a válasz valószínűleg pozitív. Intelligens lépés, amelynek szintén mérsékelt sikere van a nemzetközi szinten.

Ezenkívül egy különösen szuggesztív területről beszélünk. Trentino valójában a vitathatatlan szépségéről ismert.
Ezek teljesen szennyezetlen helyek, egyedülálló hagyományokkal, azonban a lakosság segítségére van szükségük. Konkrét segítség, amelyet csak egy új házhullám hozhat. Soha, mint ebben az esetben, a hálózat kiépítése elsődleges fontosságú, hogy újból életre kerüljön ez a terület. Remélhetőleg ez a kezdeményezés e csodálatos hely indulása lesz, de példát mutat a hasonló helyzetben lévők számára is!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB