Manhattan még mindig erős

New York egyik legfontosabb piaca úgy tűnik, hogy nagyszerűen nyitotta meg 2020-ban.
A hanyatlás időszakát követően a manhattani piac kezdi megmutatni a fellendülés első jeleit.
A válság évei tehát távoli emléknek tűnnek, tekintve, hogy a negyedév utolsó negyedévében az adásvételi szerződések csak 1,2% -kal csökkentek. Így megszakad a trend, amely ehelyett jelentősen magasabb számot jelez.

A legjobban rögzített adatok, amelyek a 2017-ben kezdődött kritikus időszak alatt megszakadnak, reményt adnak a befektetőknek, akiknek azonban továbbra is fenntartásaik vannak ezzel kapcsolatban.
Valójában a potenciális vásárlók még mindig nem bíznak a manhattani ingatlanügyletekben, mivel úgy tűnik, hogy a piac túlmelegedett. Valójában a 2017-es árak a kritikus időszak túllépése ellenére közel 50% -kal növekedtek.

Ez kiküszöbölte a vételre és az eladásra irányuló aktív tevékenységeket. Jelenleg a helyzet teljesen megváltozott. Valójában egy nyugodtabb pillanatról beszélünk, szintén az árak csökkenésének köszönhetően. A számok csökkennek, de még nem túl alacsonyak ahhoz, hogy kedvezőnek lehessen tekinteni.
Ezért kis erőfeszítéseket kell kérni a vásárlóktól. A „követelések” csökkentésében és a legfontosabb New York-i piac látásában valódi lehetőség a jövőre.

Úgy tűnik azonban, hogy 2019 a legjobban ért véget. Az értékesítés 88% -áról beszélünk, ha egységnyi forgalom három millió dollár. Tényleg túlzott számok, tekintve, hogy változatos piacról van szó, amely magában foglalja mind a luxust, mind a legszokásosabb lakóingatlanokat.
De mik voltak a tények, amelyek hozzájárultak a manhattani ingatlanok felébresztéséhez?

Az új szövetségi törvények elsősorban és az új ingatlanadók révén korlátozják az ingatlanok adókedvezményeit. Ezért több ingatlan ugyanazon tulajdonosai akarják eladni a második ingatlant harmadik személyeknek abban a reményben, hogy képesek lesznek ezeket a költségeket amortizálni.

Az eladóknak azonban az ágazat fő közgazdászai szerint továbbra is folytatniuk kell az árcsökkentést, elérve -5 százalékpontot. De egy nagy kérdőjelet a politika képvisel.
Az idén megrendezésre kerülő új elnökválasztások véget vethetnek ennek a reményteljes helyzetnek.
Ismert, hogy a helyzet egyáltalán nem egyszerű, mind Manhattanben, mind New Yorkban.

Mint mindig, nem tudjuk megjósolni, hogyan alakul a piac részletesen. Kétségtelen, hogy a figyelembe veendő változók sokrétűek. Mennyire különböznek azok a tulajdonságok, amelyeket egy ingatlanon a potenciális vásárlók különböző kategóriái keresnek.

Mit mondhatunk: csak Amerikában az egyik legfontosabb ingatlanról kell várnunk a fontos híreket. Ha Ön sem tud várni, hogy többet megtudjon, vagy ha Manhattanben ingatlanvásárlást szeretne vásárolni, akkor csak egy dolgot kell tennie. Kövesse továbbra is blogunkat, hogy megtekinthesse az összes Realigro hírt!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB