A környék 15 perc: a hír Covid után

Mint gyakran elmondtuk, a Covid-19 fontos problémát jelentett, és sajnos még mindig jelent. Gazdasági, társadalmi és környezeti szinten egyaránt. Az ingatlanok biztosan nem mentesek e korlátozások alól, de vannak ilyenek. Ahogy a régiek mondták: „szükségszerűség, erény”. A Realigróban észrevettük és megjegyeztük, hogy ez a helyzet valóban hogyan jelentette a megújulás ugródeszkáját. Gazdasági szempontból, de az ingatlanpiac számára is. Nemcsak a terek innovatív strukturálásáról beszélünk, hanem az állampolgárok számára elérhető szolgáltatásokról is. Az újdonság egy koncepció körül van körülírva: a '' szomszédság 15 perc ''. Miből áll és hogyan jellemezhető?

Nos, ha Ön is kíváncsi rá, csak egyet kell tennie. Gondosan olvassa el a következő sorokat. Arra készülünk, hogy az ingatlan jövőjébe szállítsuk. Először is a Covid előtti ingatlanok problémáinak elemzésével kezdjük. Kétségtelen, hogy a környezeti fenntarthatóság hiányára vonatkozó határ túllépendő. Általában a zöld területek is messze vannak a városi agglomerációktól. Amint azt az Európai Bizottság 2013-ban is javasolta, a „zöld” védelmét célzó projekteknek köszönhetően célszerű a kevésbé fejlett területeket is fokozni. A parkok közelében, vagy általában a természettől nem messze található lakóövezetek vásárlói részéről egyre több kérés érkezik. Emlékeztetni kell továbbá arra, hogy az elszigeteltség során leginkább érzékelt hiányosságok egyikét a kültéri terek hiánya jelentette. Tehát hogyan fogják konfigurálni a jövő ingatlanjait? Itt alakul ki az úgynevezett „15 perces szomszédság” projekt. Ez csak egy új módja a városi valóság felfogásának. Okosabb, gyorsabb és mindenekelőtt jobban összekapcsolható. Ezért egy minőségi ugrás felé léptünk, amely túlmutat a tulajdon puszta felépítésén. Többé-kevésbé meggyőző és divatos az ingatlanpiac számára. A lényeges változás a városrészeket érinti.

Annak érdekében, hogy elkerüljük a túlzott utazást, különösen a nagyvárosokban, ahol a Covid-ügyek naponta szaporodnak, megpróbálunk csak 15 perc alatt létrehozni olyan negyedeket, amelyek az összes működéséhez szükségesek. De az állampolgárok számára is. Egyfajta központi idegrendszer, jól elosztott és nem túl hosszú perifériás csatornákkal. Olyan megoldás, amelyet a nagy európai vállalatok nagyra értékelnek, és amely valószínűleg arra készteti a különböző kormányokat, hogy fektessenek bele. Azt azonban nem lehet tudni, hogy mi lesz ennek az új városmenedzsmentnek az elfogadása. Az biztos, hogy ez egy igazi forradalom, amely átfogja a jelenlegi ingatlant, és a jövőbe vetíti. Ha kíváncsi rá, hogy többet tudjon meg erről, és minél több hírről tudjon meg többet az ingatlanpiacról, akkor .. maradjon naprakész a Realigro Blogunkon!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB