Egyedülálló és macskával: ad hoc bérleti díjak Japánban

Minden alkalommal, amikor egy vállalat úgy dönt, hogy belemerül egy új valóságba, ezt megteszi a célszegmens alapos tanulmányozása révén. Vagyis a potenciális fogyasztók egy része, amely igényeik alapján teljes mértékben elégedett lehet. Nos, még az ingatlanokra is ugyanaz az aranyszabály vonatkozik. Az évek során a piaci szegmenseket valójában létrehozták, módosították vagy akár megszüntették. Az új bejegyzések között azonosíthatjuk azokat az évezredeket, akik mindenekelőtt a '' klasszikus '' bérleti szerződéseket forradalmasították, és így létrehozták az úgynevezett együttélési tereket. Egy olyan korban, ahol minden lehetséges, Japánból érkeznek a legfrissebb és ugyanakkor szokatlan hírek.

Nyilvánvalóan ebben a nemzetben olyan nagy szegmens alakult ki, hogy az építőipari vállalkozást egy ad hoc környezet megteremtésére késztette. Egyedülálló macskáról beszélünk. Bár a kérdés iróniát idézhet fel, tudd, hogy a projekt valódi és több, mint megnyitott. Ez egy négykezes együttműködés az építőipari vállalat és a macskagondozó márka között. De milyen lesz ezek a lakások? Mindenekelőtt kb. 30 négyzetméteres stúdiókról beszélünk, de alapvető jellemzőjük: fel vannak szerelve minden lehetséges és elképzelhető kényelemmel macska barátaink számára. Részletesebben: vannak olyan területek, ahol az állat gyakorolhat, mások, ahol szabadon mozoghatnak, egy terület, amelyet teljes egészében ápolásnak szentelnek, egy "intim" teret a szükségletekhez, és egy szórakoztató terület minden játékkal ami örömmel őrületbe hozhatja a macskát.

Ez az együttműködés 12 lakás felépítését tervezi, amelyeket a bérleti piac számára elérhetővé kell tenni. De amit a leg kíváncsibb emberek kérdeznek maguktól, és természetesen te is, az az ár, ha hasonló szerződést tudunk aláírni. A havi bérleti díj teljes összege 60 000 jen, ami körülbelül 500 USD. De ez még nem minden! A szobatárs és a szerencsés macska barátja további előnyöket élvezhet. Ide tartoznak egy ajándék bónusz, amelyet költhet a kedvtelésből tartott állatok számára minden, a neki elkülönített üzletben.

Ezenkívül emlékeztetjük Önöket, hogy ez egy ökológiailag fenntartható anyagokból épített komplex. Mind a tulajdonos jóléte érdekében létrehozott területeket, mind a japánok által legkedveltebb állatok területeit részletesebben kezelik. Röviden: ezt a hírt meg kellett volna osztani, különösen egy olyan időszakban, mint amelyet most tapasztalunk, amikor az ingatlan- és építőipari piac megállási szakaszban látszik. Mindez reményt ad nekünk a világ ingatlanjainak jelentős javulására és ... miért ne, a potenciális új befektető ügyfelek tanulmányozásának javulására is.

És te, vásárolnál valaha új házat négylábú barátjának? Válaszára várva felkéri Önt, hogy kövesse újra blogunkat!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB