Teljesítmények vs Covid-19

Az első kritikus időszakok után úgy tűnik, hogy a Covid-19 helyzete legalább egyértelmű a tudósok számára. És bár a problémák továbbra is fennállnak, úgy tűnik, hogy ennek a kihívásnak a lehető legrövidebb időn belül győztesnek kell lennie Bécsben és Lisszabonban.
De próbáljunk teljes képet adni a helyzetről, részletesen elemezve a fővárosok jelenlegi és következő helyzetét. Európai és nem európai.
Tehát, ha kíváncsi, hogy hol és hogyan növekszik az ingatlan könnyebben ... nos, akkor jó helyen vagy.

A világ ingatlanpiaca tiszta. Erős lelassulás van, és sokáig sok lesz az ingatlanügynökségben. Az év elején a Párizsban, Miamiban, Berlinben és Genfben a piac növekedésének szempontjából a legjobbnak ítélt városok voltak. Mondanom sem kell, hogy az ingatlanban megjelenő potenciális növekedés teljesen megszakadt. E csodálatos és sajátos városi valóságok helyett jelenleg Lisszabon, Monaco, Bécs és Sanghaj azonosíthatók.
De abban, hogy jól megvédjük magunkat ettől a helyzettől, vannak más fővárosok is.

London és Lisszabon a növekedés szempontjából 5% -kal fog növekedni. A középkategóriájú európai piac inkább Berlinet, Genfet, Bécset és Madridot találja meg. Ezekben a városokban, amelyek annyira különböznek egymástól, 1–4,9 százalékpont között ingadozik az áremelkedés.

Miért emelkedik ki London? Itt jön a szórakoztató rész. Erzsébet királynő városa a Brexit jelenségének köszönhetően magas célokat fog kitűzni. Annak ellenére, hogy az Európából való kilépés helyzete számos bizonytalanságot okozott a befektetők körében, éppen az EU-ból való kilépés fogja lehetővé tenni a gyors emelkedést Londonban. A felemelkedésnek nagy hatása lesz, ha figyelembe vesszük, hogy az elmúlt öt évben az árak 25% -kal csökkentek.

Lisszabon ingatlanpolitikáját a luxustulajdonhoz rendelt prémium áron alapozza. Kevés a rendelkezésre állás, de a minőség. Olyan piac, amelybe az elit kerül, és nem a tömegre.
Bécs a luxusban is menedéket élvez, hatékonyan növelve az árakat a legszokásosabb lakóépületekben is.

Amit arra következtethetünk, a második otthoni piac lesz az, amely a legkönnyebben helyreáll. Azok a befektetők, akik egy ingatlan megvásárlására törekszenek, valószínűleg ezt teszik annak érdekében, hogy lehetőséget kapjanak a tökéletes lehetőség megtalálására (a lehető legrövidebb idő alatt), hogy megtakarításaikat minőségi téglaba öntik. Ez az oka annak, hogy a tudósok szerint legfeljebb hat hónap elteltével valódi fellendülés alakulhat ki a fővárosokban. Az első házak helyett a piac inkább a nemzeti határokon belül marad. Részben azért, mert hiányzik a külföldi ország politikai, társadalmi és mindenekelőtt az egészségi helyzetéről szóló teljes kép, részben annak érdekében, hogy elkerüljük a változásokra telt időszakot.

És te fogsz fogadni ezekre a városokra, hogy megváltoztasd az életed?

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB