Ingatlan családoknak: a legjobb városok

A befektetők igényei soha nem azonosak, mivel minden referenciakategória olyan igényeket képvisel, amelyek meghatározzák az ingatlanpiac keresletét. Noha nyilvánvaló, hogy az utóbbi években a téglába történő befektetés a legjobb alkalom - néhány kivétellel - a jelenlegi, a piac különböző szereplőivel kell foglalkoznunk.

 Ma úgy döntöttünk, hogy különös figyelmet fordítunk egy nagyon különleges kategóriára. Családokról beszélünk. Függetlenül attól, hogy többé-kevésbé léteznek-e, önmagában képviselik az érdekeket. Tehát, ha Ön is családjával új országba szeretne költözni, akkor egyszerűen el kell olvasnia a következő néhány sort. Íme néhány ötlet, amelyet figyelembe kell venni, ha álma az, hogy a családja igényeinek megfelelő városba költözik.
Tehát ha készen állsz, kezdhetjük a mai oszlopunkkal!

A legjobb nemzetektől kezdjük. Mint már ismert, Észak-Európa országai ezekben az esetekben valóban egyedi sajátosságokkal büszkélkedhetnek. Dánia első helyen áll a rangsorban. A szülői segítségnyújtás modellje, a szülői szabadság védelmét szolgáló innovatív politikáknak köszönhetően. Nem hiányzik a kiváló egészségügyi ellátás és az ingyenes oktatás sem.
Ellentétes okok elkerülése érdekében Kazahsztán, amelyet a rangsor aljára helyeznek.
A második és harmadik helyet Svédország és Norvégia követi.

Ez utóbbi, az egy főre jutó bruttó jövedelemmel a világon, és jelentős foglalkoztatási lehetőségekkel rendelkezik, bevált szociális támogatási rendszert élvez. Az orvosi költségek minimálisak, ráadásul az állam egy sor támogatást engedélyez és nyújt a család támogatására. Ebből következik, hogy a gyermek fenntartása a kiadások szempontjából minimális. A svédországi helyzet hasonló.

Ha elhagynánk az északi országokat, ha arra összpontosítanánk a figyelmet, hogy valaha is a legjobban él, Svájc nyer, amelyet Kanada és Japán követ.
A bürokratikus könnyedség mellett a svájci háztartások kedvező eleme az alacsony fizetendő adók száma. Nincsenek olyan speciális törvények, amelyek korlátozzák és lelassítják a rendszert. Az egész nagyon lineáris. Ezenkívül a kiváló biztonsági rendszer, valamint a polgárok szinte rögeszméses rendje és tisztasága teszi ezt az országot valóban utánozhatatlanná.

Kanada viszont egy „boldog szigetet” jelent a családok számára. Sokat fektetünk a közegészségügyi szolgálatba, nagy teljesítményűekkel. A multikulturális éghajlat és mindenekelőtt a kiváló jóléti rendszer ezen a nemzetnél is olyan tulajdonságokat tulajdonít, amelyeket nem szabad alábecsülni.

Az árakat illetően nyilvánvalóan, hogy ingatlanvásárlásra van szükség, nagyon változó ezekben az országokban. Amit ebben a szakaszban kiemeltük, az a kedvező helyzet, amelyet potenciálisan egy családtag találhat egy új nemzetbe költözve.

Tehát melyik országot választja majd 2020-ra átcsoportosításra?

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB