Madrid fiataloknak: segítsen vásárolni

Hallottál már valaha is a „vásárlási segítségről”? Ez egy gazdasági intézkedés, amely segíti a vásárlást, de nem csak. Megpróbálunk jobban bejutni ebbe az együttműködésbe, és jobban megértjük, hogy Madridban ez a gyakorlat alapvetővé vált az ingatlanügyek és a fiatalok számára.

Ahogy vártuk, a '' vásárlás segítése '' kifejezés olyan köz- és magánszféra kapcsolatra utal, amely lehetővé teszi az emberek számára jelzálogkölcsönök nyújtását (bár nincs garancia). Ezért havi minimális jövedelmével fér hozzá. Ez az angolszász jellegű intézkedés átlépte a nemzeti határokat, és Madridba érkezett. A Covid vészhelyzet által leginkább érintett országok és városok egyike azon gondolkodik, hogyan lehetne segíteni a potenciális befektetőket. Valójában a legfontosabb: fiatalok.
Valójában Madrid városa évente sok Erasmus hallgató és olyan fiatal munkavállalók számára érkezik, akiknek nyilvánvaló okokból ideiglenes vagy állandó juttatásokra van szükségük. Közülük sokan, különösebb gazdasági garancia nélkül, rugalmasabb megoldásokat választanak. Az utóbbi években azonban a csodálatos spanyol város olyan fiatal befektetők rendeltetési helyévé vált, akik életüket meg akarják változtatni, kezdve a legfontosabb beruházással: az ingatlannal.

A lezárás azonban hibernálja a lakáspiacot, amely az utóbbi években felébredt. Az egészségügyi rendszer összeomlásával Madrid készenléti helyzetbe helyezte a gazdaságot, de most már szenvedni kezd. És itt született az ötlet.
Hetek óta a fő szakértők találkoztak, hogy olyan megoldást találjanak, amely képes az egész gazdasági rendszer újraindítására anélkül, hogy az árakat fel kellene botlani (megemelni, vagy ami még rosszabb, ha jelentősen csökkentené őket).
Hogyan működik ez az innovatív eszköz a spanyol ingatlan újraindításában?
Azok, akik jelzálogkölcsönt vesznek, a teljes ingatlanértéknek csak 5% -át fizetik előre. Jelenleg azonban 20% -ra van szükség a spanyol bankoktól. És a fennmaradó 15%? Ezt a helyi autonómiák vagy a kormány biztosítja.
Mit mondhatnék, egy igazán egyedi eszköz, amely azonban nem vet fel kétségeket.

Minden ellenére azonban tennivaló az, hogy várjuk meg új következményeit ebben a kérdésben. Egészségügyi szempontból nyilvánvaló a javulás, ám ezeket az adatokat a gazdasági adatokkal is össze kell kapcsolni. Mindenki kíváncsi, hogy ez az eszköz rövid távon hatékonyan hozza fel a spanyol ingatlant a felszínre. Emlékezzünk arra, hogy Spanyolország és Madrid városa különleges láthatóságot ért el az alacsony megélhetési költségeknek (az európai átlaghoz képest) és a számos kiváló szolgáltatásnak, amelyet mind a város, mind az ország kínál.
Tehát a fiatalok megragadják ezt a lehetőséget, hogy a pandémiás helyzet ellenére spanyol ingatlanbe fektessenek be? Reméljük, hogy erre a kérdésre a válasz pozitív. Időközben továbbra is frissítjük Önt a világ ingatlanjaival kapcsolatban!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB