Kora tavasszal az ingatlan

Kora tavasszal az ingatlan. De hogyan lehetséges ez? Igaz, csak januárban vagyunk, az egész naptári év egyik leghidegebb és legimblematikusabb hónapjában. Egy új év kezdődik, vele együtt jó szándékok és hírek. De az ingatlanügyeknél is ez a 2020-as valóban szerencsésnek tűnik. Annak a pontig, hogy tavaszi ízű januárnak tekintik.

De miért? Indítsuk el ezt az új cikket, amely megpróbál magyarázatot adni erre a jelenségre. Mindenekelőtt mit értünk az '' tavasz '' alatt az ingatlan esetében? Általában a tavasz a legkedvezőbb időszak az ingatlanszektor számára. A vásárlások számottevõek és igényesek is, de mindenekelõtt a házakért járó verseny nagyon magas! Ez az általános tendencia 2015-ben kezdődött. Mostantól kezdve minden évben a tavasz (a világ átlagában) győztes időszakot jelölt.

 Különösen a világ fővárosaiban. Különösen a csúcs hónap az április. Január ebben a tekintetben mindig lemaradt. A tavalyig. Valójában 2019-ben, a fő statisztikai adatok szerint, tendencia megfordult. Időket hoztak előre, hogy a világ ingatlanpiacát az év kezdete óta különösen gyümölcsözővé tegyék. A vásárlók már nem módosítják stratégiájukat az optimális vásárlás érdekében. Inkább megpróbálják megragadni az üzletet a lehető legrövidebb időn belül. A következő hónapok feltételezett leltára már drasztikusan csökken, ha a trendek ilyen sebességgel folytatódnak.

És mi van a lakásárak növekedésével? Mint már láttuk az előző útmutatókban, az áremelkedés fiziológiás. Részben azon igények miatt, amelyek egy zöld kulcs innovációjára utalnak, részben a másodlagos helyek csúcsminőségű tulajdonságainak növelésére. Az olcsó járatok növekedésével valójában teljesen ismeretlen területek merültek fel, amelyek ma fontos versenytársakká váltak a világ ingatlanügyleteiben.

Tehát hogyan fognak viselkedni a vásárlók 2020-ban, de mindenekelőtt attól, mitől félnek leginkább? Az első kérdésre válaszolunk. Egyáltalán nem könnyű megoldást találni erre a kérdésre, de ami a világ ingatlanokkal történik, azt mondhatjuk, hogy valószínűleg tavasszal nagyon kevés ház lesz elérhető.
A jelenlegi tulajdonosok viselkedése vonakodik lemondni ingatlanjaikról, főleg mivel az ingatlan olyan változatos és kiszámíthatatlanná vált. Mind a keresleti, mind a kínálati oldal egyetlen célra összpontosít: a gyors és azonnali tranzakciók megkötésére. Az időjárás nagyobb áremelkedéseket és érdeklődést okozhat.

Azt is tisztázni kell, amint azt már az egyik korábbi útmutatónkban megmutattuk, hogy az ingatlan sokkal előnyösebb közvetlenül a nyaralás után. És úgy tűnik, hogy a potenciális vásárlók ezt a dinamikát tökéletesen megértették.

Csak további híreket kell várnunk. De addig reméljük. Úgy tűnik, hogy ez a 2020-as év a legjobb módon kezdődött!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB