Finnország anomáliája

Még a legerősebb nemzetek is mutatják a csökkenés jeleit a jelenlegihoz hasonló időszakban. Ma elemezzük a finn rendellenes helyzetet. Rendellenes egy jól körülhatárolható okból: a pandémiás vészhelyzetből fakadó bizonytalanság, amely az ingatlanok nemzeti piaci görbéjének változásához vezetett. Az ingatlan vonzereje ezért továbbra is erős, de nem minden szinten. Tehát, ha ezeken a hideg téli napokon meg szeretné tudni, mi történik a tégla világában, ez az útmutató az Ön számára készült! Tehát, ha készen áll, felavathatjuk ezt a kis, Finnország-jelenségre összpontosító hírt!

Feltételezzük, hogy Finnország mindig is idegen volt a nemzetközi piaci változásoktól. A merev kormány megerősítette és a változásokra alig hajlamos jogszabályokkal mindig önálló gazdasági hatalomként konfigurálták. Nem véletlen, hogy mi a Realigróban helyénvalónak tartottuk a finn ügy tárgyalását. Mi történik a világ rendellenességének idején? Úgy tűnik, hogy Finnországban az ingatlanpiac vonzereje nem változott. Valójában az ipar szakértőit elkábító hatás a következő. Úgy tűnik, hogy a tranzakciók volumene hasonló a pandémiát megelőző időszakokhoz. Különösen növekszik a luxus ingatlanok adásvételi szerződéseinek aláírása. Az ingatlanbefektetések tekintetében a csökkenés kizárólag és kizárólag a szabványosabb ingatlanokhoz viszonyul, más országokban egyre alacsonyabb az árak, és hideg hideg Finnországban helyhez kötött.

Ebben az esetben is úgy tűnik tehát, hogy a kérdéses ország jól védekezik a Covid-vészhelyzet ellen, vagy legalábbis a mi kutatási szektorunkban.
A jövő kilátásai nem annyira bizonytalanok, ha figyelembe vesszük a világ meglehetősen semleges helyzetét. Feltételezhető és várható, hogy a luxusingatlanok iránti érdeklődés folyamatos, bár lassított. És az ezt követő, sokkal fokozatosabb növekedés a vételi és eladási szempontból a közepesen alacsony szintek tekintetében. És a bérleti díjak? Jó kérdés! A kérdés megválaszolásához vissza kell lépnünk és elemeznünk kell a finn hátteret. Kulturális szinten Finnország modern nemzetként van konfigurálva, de alig hajlandó bérleti szerződések aláírására.

Ez egyszerű okból: nagyon kevés külföldi van ebben az országban, így az ebben az országban élő emberek többsége amellett, hogy élvezi a magas anyagi forrásokat, megengedheti magának a tetőt a feje fölött. Egyszerűen fogalmazva: a megélhetési költségek nagyon magasak Finnországban, és az állampolgárság igénylésének bonyolult bürokráciáját is meglehetősen nehéz leküzdeni. Röviden, egy ilyen reakció nem volt annyira váratlan! Tehát, ha téged is meghökkentett a hír olvasása, tudd meg, hogy készek vagyunk meglepni új és érdekes oszlopokkal. Mindig itt minden nap, és a hivatalos blogunkon! Az ingatlan titkai, az ipari hírek és az új divatok mindig csak egy kattintásnyira vannak!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB