Koronavírus és sebezhetőség az Egyesült Államok piacán

A koronavírus térdre tette az egész világgazdaságot. De nem csak ezt. Amint azt a korábbi útmutatókban elemeztük, az egyik ágazat, amely kétségtelenül szenvedett ebben a helyzetben, a miénk. De a világ különböző területein eltérően. Ma arra összpontosítunk, hogy milyen reakció volt az amerikai ingatlanpiac, amely a hírek szerint e nagyon kritikus szakaszban szenved.

De amint tudjuk, általános beszéd nem mondható el. De részletesen be kell mennünk és meg kell határoznunk a helyzetet.
A kérdés, amelyet megpróbálunk megválaszolni, a következő: melyik a legsebezhetőbb ingatlanpiacok? Melyik? Nézzük meg együtt!

A leginkább veszélyeztetett megyék között kétségkívül az Északkelet azonosul, első helyen New Jersey és Florida, majd a Nyugat és a Középnyugat megyében.

Részletesebben, ezeken a területeken akár 50 piac is rendkívül kockázatosnak tekinthető, ha elemezzük az egészségügyi vészhelyzet gazdasági következményeit. Részletesen:
- Négy piac New York-ban
- Három Connecticutban
- Tíz Floridában
- Egy Kaliforniában

De mi alapján történik ez a kockázatelemzés? A figyelembe vett kapcsolat a következő problémák felderítésével kapcsolatos:
- A kizárás kockázatával rendelkező házak százalékos aránya
- A késedelmes kifizetésekkel rendelkező házak százalékos aránya
- A házak százalékos aránya, amelynek LVT (hitel-érték) legalább 100

Az így kialakított rangsorolás a fent említett elemek tökéletes kombinációján alapul. Hogyan oszlanak meg a megyék? Összesen 483-at osztották a különféle kategóriákban jelentett eredmények homogenitása alapján.
A legalacsonyabb szinttől a legmagasabbig, de bár ez az elemzés módszertani szinten tökéletesnek tűnhet, hosszú távon nem alkalmazható. Az eredmények világosak.
Az északkelet a leginkább veszélyeztetett.
A leginkább kitett megyék a következők: Bergen, Essex, Passaic, Middlesex, Union, Flagler, Lake, Clay, Hernando, Osceola, Rockland County; Orange megye, Poughkeepsie nagyvárosa; Rensselaer megyében, az albániai nagyvárosban; és Ulster megyében.

Ezekben a megyékben az átlagárak 160 000 és 300 000 dollár között mozognak. Nem kizárt, hogy ezek az árak e probléma miatt változhatnak. Amint számítottuk rá, a leginkább veszélyeztetett területek listájának összeállítása nem elég hasznos, ha nem is, de a vészhelyzet esetére.
Szóval mit kell várnunk a piaci dinamikától? Hogyan alakul a helyzet? Jelenleg lehetetlen olyan értékelést adni, amely hosszú távra is kiterjedhet. Ami azonban várható, és attól tart, hogy ez a helyzet csak egy területre koncentrálódik, akkor terjedhet, mások bevonásával. Miközben többet tudnak megvárni, felkérjük Önt, hogy mindig frissítse portálunkat!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB