Kelta kunyhótól kutyaházig: az olasz újdonság

Ki gondolta volna, hogy egy kelta kunyhó később kutyák otthona lesz? Igen, ma portálunk erre a négylábú kalauzra válik! Olyan furcsaság, amelyet megérdemelt volna, hogy a Realigróban kiemeljük. Ismeretes, hogy nem jó idő, főleg, hogy egy új lezárás kockázata sok nemzetet megijeszt. De hébe-hóba könnyebb híreket kell hallania. De mégis érdekes. Tehát ma, amint megértetted, felfedezzük, hogyan lehet egy ősi kunyhót, a kelta hagyományhoz kötve, kutyaházzá alakítani. Kezdjük az ötlettel. A projekt aláírása mellett döntött építész olasz zsenijének egyetlen célja volt.

Kombinálni a már létező kelta klasszikus stílust annak szükségességével, hogy megfelelő környezetet teremtsenek a kutyák fogadására a legmelegebb hónapokban a hegyekben. Ezért nem meglepő, hogy a projektet Heidi házának hívták. A stílus tehát a hegyi házakra jellemző, ami azonban nem változtatja meg a kunyhó jellegzetes ősi szerkezetét. Az alternatív ötlet megvalósításához kiválasztott anyagok mind öko-fenntarthatóak és nagyon alacsony környezeti hatással bírnak. A fa és a kő amellett, hogy felidézi a szerkezet eredeti korszakát, lehetővé teszi a ház legmelegebb hónapokban történő elkülönítését a hőtől. Optimális környezet fenntartása a legmelegebb nyarakra is. Ezenkívül a nagy, teljesen fedett verandák jelenléte garantálja a teljes hűvösséget, és mindenekelőtt ideális négylábú barátaink számára.

De hogyan alakul az egész ház? A központi területet a nappalinak és a vendégszobának szentelik. Általában az épület két emeleten helyezkedik el, mindegyiket teljesen megvilágítja a napfény. Nyilvánvaló, hogy nincs hiány rendkívül fejlett biztonsági rendszerekben, valamint egy általános otthoni automatizálási rendszerben a teljes szerkezet számára. Valójában az újítás, amelyet ez a projekt képvisel, a kelta hagyomány tipikus elemeinek együttéléséből fakad, amelyek tökéletesen kombinálódnak a mai társadalom által kifejezett technológiai igényekkel. Példátlan szerkezetről is beszélünk, mivel célja egy régi kunyhó visszaverése és egyértelműen rendhagyó használata.

Emlékeztetünk arra is, hogy a fő lépcső alatt egy nagy raktár épült, hogy elkerülje a további helypazarlást, és még hűvösebb és védettebb környezetet garantáljon a szerencsés négylábú barátok számára, akik az épületnek otthont adnak.

Röviden, egy egyedülálló hely, amely minden bizonnyal új referencia célpontot nyit a nemzetközi ingatlanpiacon. Tehát, ha új alternatív projektek felfedezése érdekli, vagy egyszerűen csak a legfrissebb piaci hírekről szeretne értesülni ... csak a Realigro portálunkon kell maradnia! Minden nap megtalálja a legfrissebb híreket!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB