Lengyelország: az Európai Ingatlan vezetője

Mint észrevetted, az utóbbi napokban úgy döntöttünk, hogy elsősorban a koronavírus kérdésére összpontosítunk. Ez sújtja a világot, és nyilvánvalóan megváltoztatja az ingatlanpiacot. Ma azonban a mini oszlopunk valami mással fog beszélni. Valójában egy adott ingatlanpiacra összpontosítunk, amely Közép-Európa piacaira sikerült megjelenni. Közel nyolc milliárd eurós teljes beruházással Lengyelország a Közép-Európai Ingatlan vezetője. Hogyan? Nos, hogy többet megtudjon, el kell olvasnia a következő néhány sort!

Az ország képes ellenállni a Covid-19 által okozott általános felfordulásoknak. Miért? Lengyelországot a nyertes keverék jellemzi. Először, előnyként azonosítjuk a stratégiai helyzetet. Central. Ennek köszönhetően alapvető elemét képviseli a logisztika és különösen az ipari raktárak világában. De ez még nem minden.

A különféle makrogazdasági mutatók hozzájárulnak ahhoz, hogy Lengyelország ilyen erős legyen. Rendkívül stabilok, középtávú és hosszú távon garantálják az ország számára kiváló életminőséget, nagyszerű munkaerő-rendelkezésre állást (amely általában még magas szinten is foglalkoztat) és viszonylag alacsony megélhetési költségeket. És ez már elsősorban olyan érvényes oknak tűnik, amely mindenhol vonzza a beruházásokat Lengyelországban. Még Európán kívül is.

De nézzük meg azokat a sajátosságokat, amelyek miatt Lengyelország az ingatlanvezetővé vált. A fent említett ágazat elemzésével egy bővülő piacról van szó. Az a piac, amelyen belül a tőke áramlik, amely garantálja az állandó ingatlanigényt. Mind irodáknak, mind lakóingatlanoknak egyaránt. Ilyen áhított tulajdonságokkal, mint amilyeneket fentebb leírtunk, ritka, hogy egy olyan kritikus helyzetben, mint amilyet jelenleg tapasztalunk, egy ilyen piac nem vonzza a figyelmet.
De tudod. Annak szükségességével, hogy mindent 'intelligens' ', sőt még munkássá alakítsunk, nem zárható ki annak a lehetősége, hogy a lengyel ingatlanokra is következmények következhetnek be.

De egyelőre az indexek egyértelműek. A jó ár-érték arány, az ingatlanpiacon is, középpontjában van, amely Lengyelországot egyre inkább elnyomja más, az ingatlanokkal versengő európai nemzetek felett.

A legnépszerűbb piac 2000 óta a varsói piac. A tranzakciók már 2020 elején elérték az 1,4 milliárd eurót.

Mindezt meg kell osztani mind a lakáspiacon, mind az irodákban.
Összegezve tehát, amennyiben kockázatos lehet előrejelzéseket tenni középtávú és hosszú távra, ne feledje, hogy a kritikus időszak ellenére Lengyelország tökéletesen megvédi magát a nagyon összetett gazdasági és egészségügyi dinamikától.

Ha többet szeretne tudni, felkérjük Önt, hogy mindig maradjon naprakész a Realigro portálon, ahol megtalálja a legfrissebb híreket a világ ingatlanpiacáról.

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB