Tégla Quatarban: a legfrissebb hírek

Mint ismeretes, még a mostanihoz hasonló kritikus időszakban is a Realigróban szeretnénk tájékoztatni Önt a nemzetközi ingatlanok trendjéről. Valójában minden eddiginél inkább kötelességünk megosztani olvasóinkkal mindazt, ami megkönnyítheti a ingatlan vásárlása, vagy egyszerűen a tégla mérete és értéke az egész világon. Tehát anélkül, hogy eltévednénk a csevegésben, ma úgy döntöttünk, hogy egy nagyon különleges és egyedi ingatlanra koncentrálunk. Kataré. Lássuk tehát, hogyan mozog az ingatlanpiac, és milyen intézkedéseket hoztak a Covid-vészhelyzet alatt és után.

Feltételezzük, hogy a legutóbbi felmérés óta látszólag nőttek az árak Katarban. 2% -os növekedés. Különösen a folyó év második negyedévében. Ez azonban természetesen nem a gyógyulás jele. Inkább. A helyi ingatlanpiac még mindig gyenge. A kormány erőfeszítései ellenére. Igen, mert ebben az állapotban példaértékű volt a kormány figyelme a pandémiás vészhelyzet okozta nehézségek enyhítésére.

Csak néhány beszéd megemlítése céljából emlékeztetünk a 16. számú törvény (2018. dátum) jóváhagyására. Ezzel a törvénnyel a kormány 3-ról 10-re növelte az „ingyenes tulajdonjogként” meghatározott területek számát. Ez azt jelenti, hogy a külföldiek az alábbi területeken is vásárolhatnak ingatlant: A gyöngy, a West Bay Lagoon és Al Khor, Rawdat Al Jahaniyah, Al Qassar (60. terület), Al Dafna (61. terület), Onaiza (63. terület), Al Wasail (69. körzet), Al Khraij (69. körzet) és Jabal Theyleeb (69. terület).
Ezzel a kezdeményezéssel már 2018-ban a külföldi kereslet hirtelen növekedését feltételezték. Növelje, hogy valóban nem kellett sokáig várni. Továbbá a lakossági ajánlat 2020 első hónapjaiban elérte a 300 000 egységet. A Covid-19 miatt elzárt további 900 apartman, 500 villa és más projekt befejezésének köszönhetően. A gazdasági blokk sajnos a helyi ingatlanok fontos és mindig aktív szeletét is érintette.

Ez a bérleti díjakhoz kapcsolódik. Mint ismert, a bérleti piacot általában kevésbé befolyásolja minden kritikus helyzet. A kereslet csökkenése ezen a területen kétségtelenül komoly csapást jelentett Katar egész gazdaságára. Mikor lesznek gyógyulás jelei? Lesz-e lehetőség Katar visszatérésére azon országok közé, ahol átköltözhet egy csodálatos otthonba? A statisztikák szerint a katari gazdaság várhatóan körülbelül 4 százalékpontot veszít.

De ha figyelembe vesszük a világ drámai helyzetét, ez meglehetősen kicsi veszteség. Ha többet szeretne megtudni erről a témáról, vagy kíváncsi arra, hogyan fejlődik a világ ingatlanja ... hát már tudja, mit kell tennie! Figyelje portálunkat, és minden nap garantáljuk Önnek a világ minden tájáról érkező híreket!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB