Új recesszió az Egyesült Királyságban

Miután a Brexit utáni helyzet távoli emléknek tűnt, az Egyesült Királyság ingatlanpiacának drámai helyzetbe került. Ugyanakkor, hasonlóan a világ többi nemzetéhez. Az egyik a Covid járványügyi vészhelyzetére vonatkozik. Noha a revitalizációs politikákat végrehajtották, még ebben az esetben sem sikerült elérni a kívánt eredményeket.

A valaha legerősebb ingatlanpiac lassú válságon megy keresztül, amely úgy tűnik, hogy kiütötte azt. Részletesebben: a bérleti díjak a hurrikán szemében találhatók: kicsit kulturális okokból (amelyek maguk a britek nem házat vásárolnak, hanem bérleti szerződéseket írnak elő), egy kicsit a külső kereslet miatt egyre inkább a bérleti díjakra. A mai oszlopban megpróbáljuk megérteni, hogy milyen a helyzet ebben az országban, és mindenekelőtt hogy mekkora a brit ingatlanpiac vesztesége. Tehát, ha ingatlanot szeretne vásárolni, bérleti szerződést aláírni, vagy egyszerűen, ha érdekli a téma, akkor csak el kell olvasnia a következő sorokat!

A becsült adatok alapján kezdjük, a szakértők szerint az éves lízing átlagosan 5% -kal csökken. 2024-ig. Ez egy dolgot jelent: az Egyesült Királyság örök recessziója. Ami a teljes veszteséget illeti, ebben az esetben több mint 4 milliárd fontról van szó. Különösen Westminster, Tower Hamlets és Wandsworth kerületekben. Ezért egyértelmű, hogy a leginkább érintett város London lesz. A tulajdonosoknak ezért fel kell készülniük a csapásra.

Ennek oka az, hogy a helyzet a potenciális befektetőket is érinti. Vagy maguk a bérlők. Valójában feltételezik, hogy a jövedelemcsökkenés nagyobb bizonytalanságot okoz a munkaerőpiacon, következésképpen az ingatlan iránti érdeklődés csökkenését.
A legnépszerűbb alternatívák között a válság orvoslására meghatározzuk a hosszú távú szerződéseket. A biztonságos bejárat garantálása érdekében. Azoknak a tulajdonosoknak, akik még nem írták alá szerződést, a megfontolt lehetőség javulása tehát az, hogy e szerződések alapján bérleti díjat kínálnak.
Ezenkívül meg kell jegyezni, hogy a londoni piacon a legtöbb bérleti megoldás nem felel meg az új, Covid utáni paramétereknek. A nagy zöldterületek, a távmunkának szentelt területek, valamint a nagyobb és elszigeteltebb helyiségek jelenlétét (nagyon keresett) értjük.

Egy olyan valóságban, mint London, szinte lehetetlen egy alku ajánlatot találni. Röviden: minden bizonnyal nem beszélhetünk pozitívan a zárójelről, amelyet a nemzeti ingatlan tapasztal. Nyilvánvalóan remélhető, hogy minden gyorsan megoldható. Remélve, hogy nem állnak fenn további ellentétek a kereslet és a kínálat között. Arra számítva, hogy többet tudjon meg, minden nap felkérjük Önt, hogy keresse fel portálunkat. Érdekes és mindig naprakész cikkeket talál arról, hogyan mozog a nemzeti és a nemzetközi ingatlanpiac. Nyilvánvalóan teljes Realigro stílusban!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB