Okos falu: az új post Covid trend

Egy új ipari forradalmat hajtanak végre most. Olyan kritikus periódusban, mint amit átélünk. Kíváncsiak vagyunk arra, hogy mik a lehetséges megoldások e problémák amortizálására. Kétségek és bizonytalanságok között megjelent az úgynevezett új menedzsment projekt. Az intelligens falura vonatkozó. Miből áll ez az újdonság? Ha többet szeretne megtudni, olvassa el a következő sorokat, ahol megmutatjuk neked ezt az új projektet!

Abból a feltételezésből kell kiindulnunk, hogy a változás két pályán halad. Az első egy teljes mértékben növekedésen alapuló projekthez kapcsolódik. A második a fenntartható tervezésen alapul, hogy a vidéki területek ne veszítsék el hagyományos identitásukat. Igazi kihívás, amelynek okos városai vannak a játék középpontjában. Ebben az oszlopban azonban hivatkozni fogunk az intelligens falura, pontosan annak hangsúlyozására, hogy mennyire fontosak a vidékhez leginkább kötődő területek, és amelyeknek sajnos manapság egyre okosabb és a változás áldozatául eső világgal kell megküzdeniük. Tehát melyek azok a területek, amelyekre kihasználható a forradalom ebben a szakaszában? Ezek jobb meghatározása érdekében úgy döntöttünk, hogy létrehozunk egyfajta listát, amelyet bemutatunk Önnek:

- A távközléshez kapcsolódó infrastruktúrák: világos példa? Wi-Fi, amely lehetővé teszi valódi hálózatok létrehozását még a legzártabb helyek ismertségének szintjén és technológiai nehézségek esetén is.
- Az alternatív energia helyi elosztása: napelemeken keresztül vagy az úgynevezett intelligens hálózatoknak köszönhetően
- Élelmiszerek és alapvető szükségletek megoszlása helyi szinten: szükséges a terület népszerűsítéséhez, a térségen belüli gazdaság recirkulációja és a kapcsolódó iparágak méltányos elosztása szempontjából.
- Intelligens mobilitás: a tömegközlekedéssel történő könnyű mozgás, amelyet szükségszerűen környezetbarát módon kell megtervezni
- A barnamezõk felszámolása, következményes átalakítással a termelési vagy együttmûködési területeken is

Hogyan köthető mindez az ingatlanokkal? Ezeknek az újításoknak köszönhetően egyszerűen figyelembe kell venni a leginkább elmaradott területeket, amelyek testreszabott ingatlanok építésére alkalmasak egy olyan piac számára, amely egyre inkább a járványválságnak van kitéve. Ezért aktiválni kell ezt a projektet, hogy mind az építőipart, mind az ingatlanokat is ösztönözzük a környezeti, gazdasági és társadalmi fenntarthatóság irányába történő elmozdulásra.

A legjobban az ingatlan nagyjait ijesztgeti, hogy a potenciális vásárlók mozgásképtelenek. Ezért az érdeklődés hiánya ebben az ágazatban. Az ingatlanok leértékelése helyett olyan átalakítási megoldásokat kell választani, amelyek jobban összeegyeztethetők a környező környezettel. Ezért a több vidéki térség újrafeltalálásának kérdése és új érdekes központokká alakítása a nemzeti, és miért ne, a nemzetközi téglák számára is.

Tehát, ha kíváncsi arra, hogy mely területeket érinti ez a környezetbarát változási folyamat, vagy egyszerűen csak naprakész tájékoztatást szeretne kapni arról, hogy az elkövetkező napokban hogyan alakul az ingatlan ... a megoldás csak egy kattintásnyira van!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB