Az autóktól az ingatlanokig: az Aston Martin áthaladása

Ki gondolta volna, hogy szoros kapcsolat állhat fenn az ingatlan és az autóipar között? Nos, igen! Az újdonság, amelyet hamarosan bemutatunk Önnek, éppen ebből az unióból származik. De mielőtt belemennénk e friss újdonság érdemeibe, folytassuk a sorrendet. Az ismeretlenbe ugrás miatt megkérdőjelezett márka a híres Aston Martin márka.

Kérdezi, miért volt lehetséges ez a változás? Egyszerű: a közös szálon keresztül, amely egyesíti a különböző gazdasági ágazatokat az ingatlanokkal, mégpedig a dizájnnal. Úgy van! Az Aston Martin a motorokról a luxusotthonok belsőépítészetére költözött. Figyelemre méltó kihívás, amelyet mi, a Realigro, biztosan nem hagyhattunk észrevétel nélkül. Tehát, ha készen állsz arra, hogy többet megtudj, felavathatjuk ezt a mini oszlopot. Feltételezzük, hogy ez egy valódi együttműködés, amelyet az S3 Architecture építésziroda segítségével sikerült megvalósítani.

Ennek a munkának az eredménye egy igazi ház, az úgynevezett 'Sylvan Rock'. A név, amelynek történelmet kell készítenie, és főleg a New York-i Hudson-völgyben, néhány kilométerre Manhattantől. Hogyan néz ki a várva várt projekt? Ez egy szögletes kialakítású ház, amelyet teljes egészében természet vesz körül, és amely egy több mint 22 hektár területet meghaladó földterületre terjed ki. A teljes homlokzat üvegpanelekből és egy nagyon különleges anyagból áll: az úgynevezett megfeketedett cédrusból.

Még a tető is idézi ezeket a színeket olyan sűrű pigmentekben, köszönhetően a sötét fémnek, amelyből össze fog állni. Ezenkívül meg kell adni egy kettős jellemzőt, amely egyedivé teszi ezt a tulajdonságot. Alternatív kialakítás, a 100% vidéki környezet által garantált magánélet kombinációjával. Mindez valódi élményt fog szerezni azoknak a szerencséseknek, akik oda fognak lakni, az egyszerűség legteljesebb luxusában. A garázs is kiemelkedő lesz. Valójában kiváltságos helye lesz, ha figyelembe vesszük, hogy egy földalatti helyiségben fogják elhelyezni, ahol az egyes polcokon az autógyártó híres emblémájára hivatkozik, figyel, hall. Ezenkívül mindig a föld alatt lesz egy iroda, amelyet állandóan megvilágít a természetes fény.

A földszint viszont a fő helyiségekből áll, a beltéri úszómedence feledése nélkül. Igazi gyöngyszem, elkerülhetetlen az ingatlanok újdonságában. Az Aston Martin elsősorban a ház belsejére összpontosít. Egyes pletykák szerint a bútorok és a parketta csokoládé színe lesz a mester. Az asztalok ? Márványban! És természetesen a kárpit nagy része bőr lesz. Csak hogy fényűző és előkelő környezetet idézzen elő. A gazdagság tehát nem fog hiányozni ebben a házban. Ami az árakat illeti, nagyon keveset tudunk. De úgy döntöttünk, hogy pontosan beszélünk róla, hogy közöljük, mennyi lehet az ingatlan alapvető fontosságú egy ágazati átminősítési folyamat során is. Ebben az esetben az autóiparra vonatkozik, amely úgy döntött, hogy a tervezés révén téglához vezet!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB