Ház a Holdon: az új, környezetbarát projektek

A holdon élés sok gyermek álma. De nyilvánvalóan még a felnőttek sem feladták ezt a lenyűgöző ötletet. Ezért döntöttünk úgy, hogy ma egy oszlopot erre a nagyon ambiciózus projektre összpontosítunk. Forradalmi ötlet, amely valószínűleg lehetővé teszi, hogy fenntartható módon élj a Holdon. Kíváncsi, hogy többet tud? Nos, ha készen állsz, megkezdhetjük utazásunkat a „hold” ingatlanban!

Az ötlet egy híres Puerto Rico-i cég született, amelyet alapítói: Joshua Castro és Roberto Rodríguez vezettek. A projekt nagyon egyszerű és összetett. A cél egy lakható élőhely létrehozása, amely lehetővé teszi a NASA kaliberű kormányzati ügynökségeinek, hogy teljes nyugodtan végezzenek teszteket és kísérleteket. Élvezi a nem káros környező valóságot. A projektet már július 16-án mutatták be a híres Apollo 11 holdra szállásának 50. évfordulója alkalmából.

Tehát hogyan hozható létre az optimális holdi környezet e cél eléréséhez? A 'maradék' elnevezésű új struktúrákon keresztül. Általában ezt a kifejezést a szupernóva maradványai halmazának meghatározására használják. De ebben az esetben ezek olyan elemek, amelyek valódi újjászületéshez és a holdfelület újjáépítéséhez vezethetnek! A szerkezet nemcsak lakható, hanem tágítható is. Ezenkívül rendkívül sokoldalú és kiaknázható szerkezetekkel foglalkozik a hold különböző küldetései alapján.

Nyilvánvalóan van egy „maximális” felhasználási idő. A maradék összesen nyolc ember elhelyezésére képes egy tizenkét hónapos időszak alatt. Ne felejtsük el a kényelmet sem! A Hold tulajdonságát úgy tervezték, hogy bármilyen hordozórakétán könnyen szállítható legyen. Az összeszerelés a szakértők szerint nagyon egyszerű, tekintve, hogy az előregyártott alkatrészek tartalmaznak egy meghatározott összeszerelési rendszert: teljesen autonóm! Ez lehetővé teszi az innováció szerencsés felhasználói számára, hogy bármilyen műveletet teljes nyugalommal és kényelemmel végezzenek.
A szerkezet alakja nyilvánvalóan hengeres. Ezenkívül kiemeli az élvonalbeli technológiák jelenlétét, amelyek lehetővé teszik a meglévő erőforrások maximális felhasználását műholdas szinten. Mint például víz és jég, a hulladék elkerülése érdekében. Valójában beépítik őket az üzemanyag-előállítási rendszerekbe, így minden döntően ökológiai jellegűvé válik.
A potenciális vásárlók számára nyilvánvalóan nincs aggodalom. Ide tartozik az a képesség, hogy ellenálljon a holdi terep egyenetlen körülményeinek. Ennek ellenére nincs hiány hitelezőknek, akik érdeklődnének a csúcstechnikai projektbe történő befektetés iránt. Feltételezzük, hogy 2028-ra ezek a létesítmények rendelkezésre állnak, de feltételezzük, hogy a kabinonkénti minimális kiadása meghaladja a milliárd dollárt, hogy elérje ezt a mérföldkövet.

A várakozással, hogy híreket kapjon csapatunktól, felkérjük Önt, hogy maradjon velünk portálunkon. Abban a reményben, hogy ez a projekt iránymutatásként szolgálhat a valós holdi ingatlanokról való jövőbeli beszélgetéshez, továbbra is bevonjuk Önt a földi ingatlanok legfrissebb és legfrissebb híreibe!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB