A legzöldebb diáklakás? Portugáliában van!

Az előző hírekben felfedeztük Önnel, hogyan lehet ötvözni a modern építészetet a zöld iránti szeretettel. Nos, úgy tűnik, annak ellenére, hogy ezt a 2020-as évet mély globális válság jellemzi, az öko-fenntarthatóság felé irányuló tendencia nem vész el. Valójában számos olyan ágazat kapcsolódik az ingatlanokhoz, és nem, amelyek ebbe az irányba terelik a céljaikat. Kétségtelen, hogy a pandémiás vészhelyzet egyik leginkább érintett ágazata az oktatási rendszer volt. A gyerekeket arra kényszerítették, hogy távolról új tanulási módszereket fogadjanak el, ami szintén csalódást okozott a szülők részéről az új módszerek hatékony hatékonysága miatt. Nos, a portugál ingatlanok, amelyekről hamarosan beszélünk, biztosan nem képesek megoldani ezt a problémát, de ösztönzi a hallgatókat és a jövő generációit arra, hogy zöld szemléletmódot alkalmazzanak a mindennapokban. Még a technológiai erőforrások felhasználásával kapcsolatosakat is. De hogyan? Hogy megtudja, csak el kell olvasnia velünk a következő sorokat!

Az a szerkezet, amely ennek a sokadik zöld hullámnak a főszereplője, Portóban található, és már több díjat is kapott. Ezek egyike, a vendéglátás kategóriában a LEED Gold tanúsítás egyértelmű szimbóluma ennek a zöld változásnak, amelyet az ingatlanszektor is ösztönöz. Valójában ez a legmagasabb európai minőségi és fenntarthatósági tanúsítvány, amelyet a Green Building Council adott ki. Röviden, megértette, kedves olvasók, hogy nagyon magas szintű kiválóságról beszélünk. De hogyan áll össze a szerkezet? A diáklakás 220 apartmant kínál. Mindegyik saját konyhával, fürdőszobával és minden kényelemmel rendelkezik, amelyre egy egyetemi hallgatónak szüksége lehet. Az előny? Élvezze teljes mértékben, anélkül, hogy befolyásolná!

A nagyon alacsony fenntartási költségek és az energiamegtakarítás - a vízkészletek védelme érdekében is - csak néhány előny, amelyek ezt a szerkezetet olyan fejletté teszik. Semmi sem maradt a véletlenre, még a dizájn sem, fiatalos, friss, de a fenntarthatóságra is összpontosított. Az anyagok tisztán fa és fémek, amelyeket nagy energiahatékonyságú világítási rendszerek világítanak meg. A csodálatos, mára valósággá vált projekt alapjául szolgáló építészstúdió célja egyedülálló: érzékenyíteni az új generációkat egy olyan környezet kialakítása felé, amelyben az ember alapvető szerepet játszik. Nem romboló, hanem a minket körülvevő szépség őrzője. Nagyon fontos üzenet, amelyre a Realigro-nál reméljük, hogy kitart, és túllép az egyszerű határokon, amelyeket e lenyűgöző és alternatív szerkezet határol. De a cég elkötelezettsége nem ér véget ezzel.

Annak érdekében, hogy minden sokkal működőképesebb legyen, vannak-e olyan közös helyek, mint tornaterem és mosoda, ahol a diákok felelősséget vállalhatnak, és ugyanakkor társasági életet is folytathatnak, talán sokkal jobb időkben, mint amit tapasztalunk. Kíváncsi arra, hogy többet megtudjon erről és sok más új ingatlanprojektről? Nos, ha reméljük, hogy a válasz pozitív, akkor csak tovább kell követnie minket. Mindig itt, és a blogunkon. Minden nap sok hír a legfontosabb szektorokról, amelyek kettős cselekményhez kapcsolódnak a kedvencünkkel!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB