Az eddigi legmagasabb Passivhaus!

Hallottál már valaha a Passivhausról? Ez a kifejezés biztosan nem lesz új olvasóink előtt. Valójában az egyik korábbi útmutatóban megvitattuk, hogy ez az új típusú ingatlan miként forradalmasította az ingatlanok globális szerkezetét. Mielőtt belekezdenénk a mai hírekbe, helyénvaló egy lépést hátrálni, és további információkat adni a témáról. A Passivhaus kifejezés zöld épületre utal. Részletesen, a „passzív épület”, szó szerint németül lefordítva, új otthoni életmódot képvisel. Ez egy autonóm szerkezet, amely az innovatív eszközöknek köszönhetően képes fedezni energiaigényeinek nagy részét, például a fűtést és az energiafelhasználást.

Pontosabban a kötelezettségek. Ezért a passzív házra jellemző energiaellátási rendszerek nem igénylik a külső energiaellátás támogatását. Az előny? Élvezze a kétségtelenül környezetbarát ingatlant és sokkal könnyebb számlákat! Nem meglepő, hogy ez a fajta ingatlan nemcsak a környezetvédőket, hanem az új befektetőket is megnyerte, akik fontos lépést kívánnak megtenni, ugyanakkor a jövőbeni megtakarításokra törekszenek.

Miután minden olvasónknak lehetőséget biztosítottunk arra, hogy teljes mértékben megértsük a passzívház sajátosságait, térjünk át aktuális rovatunk középpontjára. Úgy tűnik, hogy Vancouver lesz az a helyszín, amely a valaha épített legnagyobb felhőkarcolónak ad otthont, amely megfelel a passzív épületekre jellemző minőségi előírásoknak. Igazán fontos megoldás, abban az időszakban, amikor a klímaváltozás átalakul és megterheli mindennapi szokásainkat.

A projekt célja a kortárs építészet ötvözése az egyre invazívabb társadalom által a környező természeti környezettel szemben támasztott globális kihívásokra való reagálás szükségességével. 178 méter magas és közel 500 energiahatékony lakóegységével a szerkezet meghaladja a bilbaói Boluetát. Jelenleg a világ legmagasabb épületének számít. Kanada ismét nagy környezeti érzékenységet mutatott, olyan mértékben, hogy potenciális jelöltként tartják számon a "világ legtartósabb országa" címre. De mi lesz ennek az épületnek a végleges alakja? Az építészek megint meglepnek minket, görbe és hullámos vonalakkal, amelyek fém szalagokból állnak. Mindezt zöld szín borítja, amely az építészeti cég szerint az új kezdetet szimbolizálja egy olyan visszafordíthatatlan trend felé, mint például a zöld épületé.

És a belső terek? Sajnos erre a kérdésre még nem tudunk válaszolni, tekintve, hogy a stúdió úgy döntött, hogy legalább egyelőre nem fedi fel a belsőépítészettel kapcsolatos részleteket. De biztosak vagyunk abban, hogy még ebben az esetben is szótlanul hagynak minket. Amíg arra várunk, hogy a világ leginkább fenntartható felhőkarcolója teljesen elkészüljön, azt javasoljuk, hogy maradjon naprakész a portálunkon! Minden nap egyre több érdekes hírt adunk Önnek az ingatlan világában elterjedt különféle témákról! Tehát ne ess kétségbe! Még a leghidegebb napokon is a Realigro társaságában tartunk társaságot!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB