Anomális piac: Texas

Kik többé-kevésbé a befektetők vagy a tulajdonosok, megpróbálják felépülni a pandémiás helyzet által elszenvedett erős hatásoktól. Ez számos ágazatban fordulatot jelent, ideértve az ingatlant is. A téglalapot sok országban a turizmus és a külföldi portfóliók mozgatják, amelyek ebben a történelmi időszakban inkább a lízingszerződéseket, mint az eladási szerződéseket részesítik előnyben.

 Mini útmutatónk tehát véget vethet, ha feltételezzük, hogy ez a helyzet homogén az egész világon. De, mint mindig, vannak kivételek. Az amerikai hatalomhoz tartozó, különösen a vészhelyzet által érintett államok közül Texas kiemelkedik. A hagyománya alapján egyedülállónak tűnik az, hogy az ország nem érezte annyira a visszaesést, különösen, ha elemezte a tégla piacát.

A tranzakciók és általában az adásvételi szerződések továbbra is jól mennek. Ha összehasonlítjuk a tavalyi évvel, akkor ugyanabban az időszakban akár nettó javulásról is beszélhetünk. Ha a numerikus adatokat százalékban elemezzük, akkor a mennyiségek szempontjából 80% -kal többet beszélünk.
Az a tényleges probléma, amelyet ebben a mini szakaszban ki kell emelni, az árak képviselik. 5,1% -kal több, mint tavaly. Egy olyan számnak, amely, bár minimális, sokat mondhat. A texasi lakásépítés továbbra is a befektetők évelője alatt áll, nagyon egyszerű ok miatt: ugyanezek kevés rendelkezésre állása.

Ez egy ingatlanhoz rohanást és másrészről az ártartományba történő nehéz alkalmazkodást jelent, amely nem mindig megfizethető. A középső válság, amely azonban, mint korábban már említettük, nem tűnik teljesen megsérülni a texasi téglának.
Mindezek ellenére, még Texas esetében is, lehetőség van a referenciaházak közvetlen meglátogatására, vagy alternatív megoldásként fejlettebb rendszerek használatára, lehetővé téve az érdekelt felek számára, hogy virtuálisan meglátogassák a házat.

A Covid-helyzettel kapcsolatos valódi hatás - magyarázza meg az ágazat fő szakértőit - csak három hónap alatt lesz látható. És talán ez az oka annak, hogy Texasban még mindig nincs észrevehető változás a helyzetben. A gazdaság többi része szintén változatlan maradt. Röviden: egy `` USA-Svájc '', amely valódi esettanulmá vált mind a közgazdászok, mind a szakértők számára, de azok számára is, akik szeretnének többet megtudni erről az idegen országról a Covid-hullámból (ha csak a gazdasági szerkezet).

Nem lehet megmagyarázni, mikor és hogyan tudunk kijutni ebből a kritikus helyzetből, és mindenekelőtt, ha valóban ez a pozitív patthelyzet pillanatában megmarad a következő hónapokban. Mi a Realigro-nál folyamatosan értesítést küldünk a változásokról, mind a Texan ingatlanügynökségével, mind a világgal kapcsolatban! Legyen naprakész a portálon!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB