InvestPro Poland Warsaw 2019: Lengyelországban rejlő lehetőségek 2020-ig

Mostanra megtanultatok megismerni minket. Mi a Realigro-nál mindig kedvező lehetőségeket keresünk, amelyek lehetővé teszik, hogy élete radikálisan megváltozzon, megfelelő befektetés mellett.
Függetlenül attól, hogy egy olyan nemzetben működik, amely nemzetközi szinten is híres identitásáról, vagy ha egy kevéssé ismert ország, mindig sikerül azonosítanunk a jövőbeli befektetők igényeinek megfelelő realitásokat.

 Ma úgy döntöttünk, hogy hangsúlyozzuk, mennyire alapvető fontosságú, hogy mindig naprakészek legyenek az ingatlanügy területén, hogy elkerüljük a súlyos hibákba kerülést, de ez veszélyeztetheti egy fontos befektetést.

A mai útmutatónk középpontjában Lengyelország található, különös tekintettel az InvestPro Poland Warsaw 2019-re. Ez egy nemzetközileg ismert konferencia és Expo, amely lehetővé teszi egyértelmű és részletes áttekintést az eszközkezelésről, a banki és ingatlan-tanácsadásokról.

 Ez az eszköz alapvető fontosságú lehet az ágazat vállalkozói számára, mivel lehetővé teszi számukra, hogy azonosítsák és kicseréljék információkat a kereskedelmi fejlesztésről, átruházásról és beruházásról.
Ideális hely a megragadni a hálózat (professzionális és egyéb) bővítéséhez szükséges lehetőségeket a partnerekkel és az ügyfelekkel, hogy naprakész legyen a legfrissebb hírekkel és mindenekelőtt a nyertes témákkal az ingatlanprojektek optimális tervezése érdekében.

Mindez nem csupán a lengyel nemzetre korlátozódik, hanem az olajszennyezés felé is kiterjed, lehetővé téve kapcsolati hálózat létrehozását azokkal a nemzetekkel, amelyek ugyanazokat a lehetőségeket kínálják, vagy legalábbis kiegészítik azokat, amelyek már léteznek a téglapiacon.

Ezt az eseményt szeptember 12–13-án Varsóban tartják. Íme a fő ok, amiért elengedhetetlen az eseményen való részvétel:

- Több mint 20 fontos nemzetközi előadó jelenléte

- 15+ exponensek

- 250+ küldöttség

- Hatékony hálózatépítés a vezető szakértőkkel

- Egyedülálló lehetőség a legfrissebb információk megszerzésére

- A befektetők és az ügyfelek személyes ismerete

- Szponzorok és partnerek konzultációi

A konferencián tárgyalt témák között kétség nélkül árnyékként azonosítottuk, hogy az eladási és bérleti megoldásokról folytatott tárgyalások során előmozdítjuk a globális adóátláthatóságot.

A befektetők számára az első aggodalmak az is, hogy a teljes ingatlanra jellemző mennyiségek túl nagyok (számszerűsítve). A gazdasági-pénzügyi veszteség elkerülése érdekében, amikor hiányoznak az egyértelmű szerződés előfeltételei, cselekvési terveket tesznek közzé e kicsi, de fontos akadály leküzdésére.

Mindent hangsúlyozni fog az iparági vezetők jelenléte, akik iránymutatásokat adnak a piac jobb elemzése érdekében, de mindenekelőtt annak megértése érdekében, hogy mi lesz a világ ingatlan jövőbeli trendei. Röviden: egy olyan lehetőség, amelyet nem szabad kihagyni; ezért csak el kell készítenie a jegyeket Lengyelországba!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB