Mi történik a skót ingatlanpiaccal?

A legutóbbi frissítések közül, amiket észrevettünk, biztosan nem tudtunk elhomályosítani egy olyan nemzetet, amely - ellentétben azzal, amit elképzelhetünk - nem tűnik különösen briliánsnak az ingatlanpiacon.

Skóciáról beszélünk. A világ minden tájáról ismert nemzet, a zöldség, az ősi hagyomány, az irodalom és a csodálatos várak. De ugyanolyan csodálatos nem a hír, hogy ebből az országból származik. A legfrissebb hírek, amelyek valójában ehhez az államhoz kapcsolódnak, egyáltalán nem optimálisak: a belső rendellenesség, a növekvő szükséglet és a potenciális ügyfelek teljes körű kielégítése.
Túl zavaró lenne áttekinteni a helyzetet. Úgy véljük továbbá, hogy fontos, hogy minden olyan elemet pontosan és pontosan meghatározzunk, amely jelenleg nem teszi lehetővé Skóciának a helyreállítását. A rendelkezésünkre álló statisztikai adatok alapján létrehoztunk egy mini térképet, amely az olvasóink számára egyértelmű és meghatározott látásmódot biztosít.
Ezért a gazdasági-társadalmi okokból indulunk.
A tető fölött a tető az egyik alapvető emberi szükséglet.

Ez nyilvánvaló. De ha az emberek száma nő? Skócia egyik kritikus eleme pontosan a folyamatosan növekvő népesség jelenléte, hosszú és lassú bevándorlási folyamat eredménye.
A skót gazdasági-társadalmi helyzet hátrányára vonatkozó második pontot a recesszió utáni helyreállítási képesség hiánya jelenti.

A statisztikai adatok szerint az ingatlanvásárlás és -értékesítés nem része azon személyek prioritásainak, akik ebben a földterületen kívánnak letelepedni. Inkább a lízingszerződések aláírását választja, amely természeténél fogva határozottan rugalmasabb, de a téglapiac gazdasági stagnálásának fázisát okozza.

A korábbi évek pénzügyi összeomlása után az értékesítési volumen romlott, és jelenleg a tranzakciók száma nem elég ahhoz, hogy ezt az üreget kitöltse.
Még a jelzáloghitelek a Skóciára vonatkozó fekete időszak után való megfordításának lehetetlensége is korlátozta a célpiacot, amely egyre korlátozottabb és mindig fontosabb pénzügyi rendelkezésre állással rendelkezik.

Ezért a középsáv eltűnik, ezért bizonyos típusú tulajdonságok, eladatlanok maradnak, vagy nehezen találhatók az érdekelt vásárlók.
Mi a legkedvezőbb város jelenleg Skóciában a bérleti díjakért? Igen, ebben a szakaszban is nehéz azonosítani a vásárlási szerződések szempontjából kényelmes metropolákat.
Közvetlenül Dundee után azonosítjuk az Aberdeenet, míg Glasgow és Edinburgh sok pontot veszít (szinte érinthetetlen!)

Mi várható a skót jövőtől? Mint minden kritikus időszak, tudjuk, hogy a ciklikusság az ilyen helyzetek alapját képezi, ezért feltételezhető, hogy a 2019-es következő hónapokban, bár Skóciában nem, a fellendülés lassú lesz. nagyszerűen kezdődött.

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB