Diáklakások és IKT: új születés az ingatlanban

Mennyire befolyásolja a technológia az ingatlant? Nagyon sok, a fő statisztikai felmérések eredményei szerint.
A H-Campus kiterjesztésére szánt munkákban látható egyértelmű példa arra, hogy ez a kombináció valóban sikeres.

Miről beszélünk? Kezdjük a renddel. A Sile Nemzeti Parkban található H-Farm campus az egyik leghíresebb és legfontosabb mezőgazdasági ingatlan Olaszországban. Földrajzi elhelyezkedése nagyon stratégiai, tekintve, hogy csupán 12 km-re található a velencei repülőtértől, 20 km-re a trevisói repülőtértől és 50 km-re Padovától.

Ezen a helyen, amely tökéletesen kapcsolódik a térség fő repülőtereivel, az IKT használatának köszönhetően különféle ingatlanprojekteket hajtanak végre.

Ezért a H-Campus célja, hogy garantálja a fiatalok számára a szükséges alapokat ahhoz, hogy közvetlenül támogassák az ilyen átfogó technológiai változásokat, és kölcsönhatásba lépjenek velük, új szakmai alakok kialakításával is.

E cél elérése érdekében egy kiterjesztést terveznek, amely lehetővé teszi az épület 30 000 négyzetméter kiterjesztését. Mindezt a korábban elhanyagolt állapotban lévő korábbi struktúrák újjáépítésével. Ezenkívül a projektbe bevont hallgatói tartózkodási hely 250 hallgatót fogad, valamint 7000 négyzetméteres sportközpontot és más olyan építményeket, amelyek növelik a projekt gazdasági, de társadalmi értékét is.

Az új technológiák és az ingatlanvilág közötti szoros és erőteljes kapcsolat ez a szemléltető példája itt nem ér véget. Ennek a ténynek az a célja, hogy az egyik legfejlettebb technológiai központ legyen, köszönhetően egy 5G-os üzemnek (amely az egész félszigeten az egyik első), amely rendkívül fenntartható!
Elegendő azt mondani, hogy a fotovoltaikus tároló rendszerek bevezetésének köszönhetően a szükséges szükségletek 85% -ának megfelelő energiát újrafelhasználni lehet.

De hogyan lehet egy projekt tiszteletben tartani a környezetet a zöld területek védelmével?
A biológiai sokféleség megóvása érdekében egy területet (28 hektár) egyszerűen csak több mint 3000 új fának ültetnek. Ezért egy világos projekt, amelyben az új technológiák iránti érdeklődés, a fiatalok és a mai társadalom kihívásai összefonódnak, anélkül, hogy elhanyagolnánk az ökológiai szempontokat.

De ki döntött úgy, hogy finanszírozza ezt a projektet annyira erényes és ugyanakkor igényes a kezdeti pénzügyi igények szempontjából?
 A művelet ötletként született 2017-ben, annak a lehetőségnek köszönhetően, hogy nem spekulatív, hanem zárt ingatlanpénzt vonzhat be. Ez a megoldás, amelyet a Finint csoport irányított, lehetővé tette ennek a nagyszerű projektnek a végrehajtását, jelentős pénzügyi támogatással.
Mit kell mondani, egy olyan ötletről, amelyet valóban minden részletben gondoztak: fenntartható, innovatív és mindenekelőtt kiválóan alkalmas arra, hogy szembenézzen az egyre változatosabb ingatlanpiac igényeivel.

Valójában egyszerű megjegyezni, mivel most új ingatlankategóriákat hoztak létre, amelyek már nem hagyományosak. De változatosan változtatható egy olyan társadalom igényei szerint, amely mindig készen áll a változás hullámára!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB