Kambodzsában az ingatlan telített

Minden társadalomban, különös tekintettel a gazdasági ágazatokra, vannak rendkívüli pénzügyi periódusok és sovány időszakok, amelyekben nem lehet megállapítani a jó profitszintet arra a pontra, hogy a teljes hiányt deficitbe hozzák. rendszer.

Jól tudjuk, hogy szektorunk, az ingatlan szektor szorosan kapcsolódik a gazdasági tendenciákhoz, ezért egy hipotetikus válság közvetlenül és azonnal hatással lenne a nemzeti ingatlanokra. Ma elemezünk egy nagyon különleges esetet, amely a közgazdászokat és az iparági szakértőket nagyon tétova hagyja. A nemzet, amely oszlopunk főszereplője, Kambodzsa, egy gazdag föld, amely híres az érintetlen tájairól és a történelemről, amelynek mindenkori ősi civilizációiban gyökerezik.

Nos, úgy tűnik, hogy Kambodzsában az ingatlan válság idején megy keresztül. Bár valójában ez egy olyan terület, ahol nagy a kereslet, különösen a turisták körében, továbbra is problémát jelent a potenciális vásárlók azon képessége, hogy nem azonosítsák a velejáró ajánlatot. Másrészt, még azoknak az épületeknek a tulajdonosai is, amelyek úgy döntöttek, hogy a tégla piacán keresik ki magukat, nem jelentéktelen nehézségekkel szembesülnek, mivel ez növeli a terület iránti érdeklődés hiányát és a fent említett területen jelen lévő ingatlanokat.

A helyreállítás lehetőségének elkerülése érdekében hozzáadódik a nominális ingatlanárak növekedése, már a folyó év első negyedévétől. Ez 4 százalékpont, de befektettek a piacon minden típusú ingatlanba.

Ez a maguk a tárgyalások erőteljes gyengüléséhez vezetett, és az értékesítési szerződések (számszerű szinten) nagyon erős összeomlását eredményezték. Különösen a Phnom Penh-i lakáspiac tovább lehűlhet, év végére megdöbbentő szintet elérve. Ennek oka elsősorban a városban található aránytalan házakínálatnak felel meg. A CBRE Cambodia szerint három társasház-projekt befejeződött 2019 első három hónapjában.

Részletesebben emlékeztetünk 1091 egység jelenlétére, amely közel 10 százalékponttal növelte az összkínálatot. Jelentős arány az előző évekhez képest. De itt nincs itt; újabb 1169 egységet indítottak nemrég 5 új projekt keretében.

Ne felejtsük el továbbá, hogy a Világbank határozottan javasolta a kambodzsai kormánynak, hogy különös figyelemmel kísérje figyelemmel az ország építési és ingatlan-fellendülését, mivel ez kockázatot jelenthet olyan terhes helyzetben, hogy megakadályozza a sok helyreállítási megoldást. Ezért olyan politikákat javasolnak, amelyek célja az új építési telek nyitásának csökkentéséhez való hozzájárulás, amelyek célja az, hogy az ingatlanpiac nem reagáljon hatékonyan.

Ezért reméljük, hogy a fellendülés nem annyira a keresletből indul, hanem az "ajánlat fordulatából", amelyet egy olyan ügyfélkör alapján kalibráltak, amely nyilvánvalóan távol van a kambodzsai ingatlanpiac jelenlegi javaslatától.

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB