Az üzletek házakké alakulnak: az a furcsa jelenség, amely Hollandiában terjed

Az új év első hónapja már megtörtént, és bár csak a 30 nap eltelt a régi 2018 búcsúztatás óta, úgy tűnik, hogy számos jelenség számos országban bőségesen alakult ki. 2019-ben számos tendencia figyelhető meg, amelyek elsősorban egy államot jellemeztek: Hollandiát.
Hollandia mindig is világszerte elismert az innovatív ereje, a zöld mindenütt, a városi rend etikája és a napi módszertan. Egy ország mindig a hullám címerén van, amely mindig képes a leginkább kritikus helyzetek fenntartására és leküzdésére.
 Január elején alakult ki az a képesség, hogy a nemzetközileg kedvezőtlen körülményt az egész nemzet számára optimálisnak és nyereségessé változtassák.
 Mi történt annyira feltűnő az ingatlanszektorban? Az üres üzletek száma Hollandiában drámaian csökkent.
Úgy gondolod, hogy ez egy olyan hatás, amely a kiváló holland gazdaságpolitikához kapcsolódik, amely minden évben fokozatosan növekszik és javul. Sajnos Önnek a válasz nem helyes, mert a felmérés alapjául az ingatlanpiacra összpontosít.
Tény, hogy januárban számos kereskedelmi tevékenységet alakítottak át rezidenciává, ami hozzájárul a holland tégla piac kínálatának növekedéséhez, és nem annyira drámai visszatérés a kereskedelmi szektorhoz. Az ingatlantulajdonosokat egyre inkább vonzza az üzletek, amelyek potenciálisan otthonra alakíthatók.
Az ok?
 Az áruházak bérleti díjának csökkenése átlagosan 2,2% -kal csökkent tavaly, míg a lakbérek 4% -kal nőttek.
De ez még nem minden. Ez a változás annak is köszönhető, hogy az e-kereskedelem nagy kapacitása először invazívvá válik, majd elterjedt mindannyiunk életében és szokásaiban. Kevesebb és kevesebb ember van, akik fizikailag mennek a boltokba, hogy vásároljanak egy terméket, különösen ami a ruházatot illeti.
 Nyilvánvalóan könnyebb kiválasztani egy ruhát az interneten, kiválasztani a méretet és az árukat otthon, nem pedig a helyszínen, és aztán „kockáztatni”, hogy nem találja meg a kívánt dolgot. Az elmúlt évben Hollandiában is emelkedett a bérelt ingatlanok száma, ami az árak emelkedése ellenére igazi rekordot eredményezett a holland ingatlanszektorban.
Ha négy évvel ezelőtt egy általános ingatlanügylet értéke elérte a három milliárd eurót, akkor a hét milliárdot elérik és túllépik.
 A diákok is szerepet játszottak, még főként. Mi lettünk, mernénk mondani, az igazi új befektetők.
 Hála nekik, a holland ingatlanpiac több mint 700 millió eurót költött.
Amit mondhatnánk, Hollandia egy új bangával kezdte az új évet.
 Reméljük, hogy így maradhat a fennmaradó 11 hónapban!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB