Mit várhatunk az európai tégla beruházásoktól?

A mély politikai és a választások utáni bizonytalansági légkör után sok befektető közös kérdése a következő: "Mi várható az európai ingatlanpiacról? Mi lesz a visszatérés?
Nos, azt mondhatjuk, hogy széleskörűen nincs szükség aggodalomra. Az éghajlat ellenére a különböző csatlakozó országok irányítási profilja nem hagy nagy teret a nagy bizonytalanságok számára, úgy tűnik, hogy az ingatlanpiaci világ idegen a politikai változásoknak.

Valójában sok ország nagyrészt helyreállt a gazdasági-pénzügyi szférát érintő kritikus időszak után. A közgazdászokat lenyűgöző elem a keresleti oldalon található. Úgy tűnik, hogy a befektetők az európai piacon exponenciálisan nőttek, szinte minden országban ösztönözve a gazdasági növekedést, kivéve Nagy-Britanniát, amely a Brexit-jelenség áldozata miatt lemaradt.

De vajon még mindig kényelmes és érdekes-e egy ingatlant vásárolni Európában?
A főbb ingatlanpiaci trendek szerint a befektetők továbbra is fektetik be és megtakarításaikat Európába főleg az északi városokban, még ha drágábbak is, mint tulajdonosi központot, amely középtávon továbbra is magas értékkel bír az ingatlanpiacon.

Az oka annak, hogy szinte elválaszthatatlanul összekapcsolja a keresletet az európai kínálattal, az Európai Központi Bank által megfogalmazott bizonyos monetáris politika jelenléte.
A fent említett bank nyomásának enyhítése, különösen az ingatlanok területén, lehetővé tette, hogy Európa nagyon alacsony (0%) árat tartson fenn nagyon hosszú ideig, és a jövőbeni vásárlókat arra ösztönzi, hogy válasszanak az egyik nemzet közül. európai.

A részvények megvásárlásával kapcsolatos ingatlan sokkal vonzóbb hozamot jelent, mivel az alternatíva túl drága és kockázatos lenne, mivel rendkívül ingadozó.
Európa szerencséjét a nehézségekkel küzdő nem európai feltörekvő piacok is adják, ismét a gazdasági növekedési ráták és a deviza volatilitásának csökkenése miatt.

Tehát annyi tőkeáramlás van, amely átáramlott és azonnal bekerül a kontinensünkbe, mivel (most már jól ismert), az ingatlanszektor egyenértékű a garantált kötvénygel, különösen az olyan erős országokban, mint Németország.

De milyen mértékben befolyásolja az európai infláció százalékos arányban?
Ez egy olyan gyakran félt kérdés, amely a befektetők érdeklődését vonhatja maga után egy ingatlan megvásárlásában Európában.

Jelenleg az inflációs ráta 1,4%, és az elkövetkező években jelentős növekedés nem várható. Ha ez az érték helyreállna, az ingatlanbefektetők esetében ez egyszerűen kiegészítő előny lenne, mivel az megfelelne a saját befektetéseik értékének potenciális növekedésének, függetlenül attól, hogy bérleti szerződések vagy értékesítési szerződések.

Reméljük, hogy ez a helyzet mindig helyhez kötött vagy javulhat egy dinamikusabb és példa nélküli piac miatt!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB