Új fejlemények Óceániában: mivel az árak emelkednek Pápua Új-Guineában

2019 elején számos változás történt a világ különböző országaiban. Némelyikük demográfiai növekedést mutatott, ami nyilvánvalóan az új lakóingatlanok építésének későbbi és kényszerítő szükségességével párosul, míg mások jobban nyitottak a nemzetközi kereskedelemhez, javítva ezzel a nemzetgazdaságot.
Különösen az egyik nemzet hirtelen növekedett az ingatlanpiaci árakban az új év kezdete óta. Pápua Új-Guineáról, a Csendes-óceán délnyugati részén fekvő államról beszélünk, amelyet erős társadalmi-kulturális identitás jellemez.

Annak ellenére, hogy ez különösen érintetlen nemzet, az utóbbi években számos reform és cselekvés történt az ország városi tervezésének javítására, ezáltal sok előnyhöz juttatva az egész lakosságot.
Nyilvánvaló, hogy mindent az árak erős növekedése kísért, különösen az ingatlanpiacon, az utóbbi hónapokban a kormány megalkotta egy új projekt kialakítását, amelynek célja az új ingatlanok építésére szolgáló új területek létrehozása.
A pozitív eredményeket már 2015-ben rögzítették, amikor a nemzeti GDP 70% -kal nőtt az előző évhez képest. Ez a tendencia, amely a közgazdászok szerint néhány hónap múlva megtörtént, valójában folyamatosan és még tovább javult, hogy ez a nemzet, a jelenleg az egyik kontinensen a legversenyképesebb legyen.

 Konkrétan, a projekt számos előnnyel jár a nemzet számára a gazdasági, de mindenekelőtt társadalmi szempontból.
A Pápua Új-Guineába befektetett tőke egy része a jövőbeni külföldi lakosokból származik, akik ezt az erős gazdasági mozgalmat és az országot jellemző nagy dinamizmust figyelembe véve úgy döntöttek, hogy erőforrásaikat az ingatlanpiacon közelítik.
A nemzeti GDP növekedését tovább erősítette a 6% -os inflációs ráta emelkedése, és az építési és urbanizációs folyamatok felgyorsulása nemzetközi szinten győztes képet biztosított.
Bár a standardabb lakások árai meredeken emelkedtek, ez nem jelenti azt, hogy jelenleg egy ingatlan megvásárlása ebben az állapotban hasznos befektetést biztosít a jövőben.

Minden olyan ország, mint Pápua Új-Guinea, (fejlesztés alatt álló) a közgazdászok és a befektetők szemében van, akik inkább az új és a modernebb helyeken „kockázatot” vállalnak, az idősebb gazdasági hatalmakhoz képest erős hagyomány, amely kevésbé rugalmas a nemzetközi ingatlanpiac változásaira.
Azonban várható, hogy 2019 első negyedévének közepén az ingatlanárak olyan mértékben stabilizálódnak, hogy a befektetők számára még kényelmesebb az ingatlan megvásárlása ebben az országban.

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB