New York hűvödik, de Brooklyn tört ki az ingatlanpiacon

'' A nagy alma '' 2019-ben úgy tűnik, már nem olyan népszerű.
A világ egyik leghíresebb városa látja a forró övezetek bérleti díjának összeomlását, és az egyetlen olyan terület, amely lehetővé teszi az egész város vontatását, a Brooklyn városa, és ebből a helyzetből származik, de mindenekelőtt azért, mert Brooklyn a terület a befektetők többet keresnek?
 Körülbelül tíz évvel ezelőtt Brooklyn a Manhattan területének köszönhetően képes volt az ingatlanpiac tengerén lebegni. Ma a helyzet teljesen megfordult, mivel a nagyon fontos vállalatok úgy döntöttek, hogy saját jogi és munkaközvetítő irodát hoznak létre ezen a területen.
 A legfrissebb statisztikák szerint számos ingatlan-szakember, de számos potenciális vásárló is választotta ezt a környéket, ami úgy tűnik, aránytalan növekedést mutat az elmúlt időszakban. 450 vállalat rendelkezik, amelyek több mint 6500 munkahelyet garantáltak, és könnyen megérthetjük, hogyan és különösen, hogy hány embert alakítottak át az egyszerű munkásokból a befektetőkbe Brooklynban, vagy egyszerűen csak a szerződések aláírása.
 Ami a New York-i többi kerületet illeti, úgy tűnik, hogy a csökkenés valóban az egyik legdrámaibb az elmúlt években.
 Az árak és az ingatlanszerződések iránti összeomlás legrosszabb százalékát az East Village területén rögzítették (-33%).
Sokan kénytelenek csökkenteni elvárásaikat: a New York-i bérleti díj gyakran a fizetés mintegy kétharmadának költsége, ezért a különböző problémák megoldása érdekében hajlamosak vagyunk a pénzügyi források összevonására. megfizethetőbb területek.
 A közlekedés ára havonta átlagosan 116 dollárt tesz ki, 78% -kal több, mint az országos átlag.
De ha érdekel egy ingatlan megvásárlása, ez a megfelelő idő.
Az átlagos ár elérte a 1 millió dollárt a Manhattan területén, de a legdrámaibb csökkenés a luxusjellemzők esetében.
 Tehát a befektető, aki ott van, hogy megkérdezze tőle, hogy vásároljon-e New York-i ingatlanokat, miért ne nyomjon egy kicsit, és talán befektetni New York-i luxusba? A New York-i szinte minden környék eladásának képtelensége, Brooklyn kivételével, nyilvánvalóan az árak összeomlásához vezetett, remélve, hogy felgyorsítja az eladásokat és visszatér egy virágzó gazdaságba.
Majdnem mind a 30 évesnél fiatalabbak úgy döntöttek, hogy csomagolják a táskáikat, és ebbe a területre költöznek, ami a kérések fellendülésének köszönhetően most megengedheti magának az áremelés növelésének luxusát.
A minimum, amit el lehet tölteni, 500 ezer dollár, de még mindig kiváló befektetés, ha most szeretnénk megragadni egy lakást a világ egyik legkorszerűbb és legismertebb városában.
Mit kell mondani, ha befektető vagy, remélem, hogy ez a fázis a lehető leghosszabb ideig tart, de ha tulajdonosa vagy, akkor feltétlenül el kell foglalnod!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB