Globális ingatlanpiac: ez történik a világon

Az év első része azt mondhatjuk, hogy szinte vége. Az öt hónap, minden bizonnyal a legnehezebb az ingatlanpiacon, gyorsan elhaladt. De mi volt a gazdasági-pénzügyi hatása a globális téglában? Bár bolygónkat különböző államok, kultúrák és társadalmak jelenléte jellemzi, lehetőség van arra, hogy egy általános profilt nyomon követhessünk arról, hogy mi történt, és ez valószínűleg a kereskedelem sorsa, nem kereskedelmi, hanem tulajdonosa.

Minden alkalommal, amikor új évet nyitnak meg, a kilátások és aggodalmak sokak. De most már pontosabban lehet körvonalazni a jelenlegi helyzetet.
A fő közgazdászok megállapításai szerint a lakossági értékesítés előrejelzése unalmas lesz. Ezzel a kifejezéssel az eladások stacionárius jellegére utalunk, ami ezért nem lesz növekedés vagy recesszió. Körülbelül ugyanazokat a szabványokat tartják fenn.

Ezzel ellentétben az árak növekedni fognak, és velük együtt a jelzáloghitelek is, amelyek nyilvánvalóan jelentősen korlátozzák a potenciális vásárlókat.

A helyzet nem változik azok számára, akik bizonyos szintű ingatlanokat keresnek. Az úgynevezett „luxuspiac” nem fog megváltozni, éppen ellenkezőleg. Sokan azok az új befektetők, akiknek sikerült újbóli belépniük és bővíteniük ezt a sávot, megnyitva a szakadék minimális és maximális határát felvázoló rést.

És a készletek? Nehéz pontos képet adni, figyelembe véve, hogy ezt a változót számos tényező alapján módosítják, amelyek garantálják a szóban forgó ország jól meghatározott jellegét. Azt mondhatjuk, hogy az állományok száma általában 2020-ban is növekedni fog, hacsak nincs olyan radikális változás, amely lényegesen megváltoztatná a világ ingatlanpiaci pályáját.

Bár a piac kezdeti hűtése történt, az év első hónapjaiban az előrejelzések inkább pozitívak. Még az a lehetőség is fennáll, hogy az árak továbbra is magasak maradhatnak, de nem léphetik túl a 2018-ban elért maximális határt.

Az ingatlanárfolyam idén gyorsan növekszik, mivel a befektetők kilépnek a piacról (40% -kal többet!).

Szociális szinten viszont a gyártók és a befektetők közötti bizalmi viszony exponenciálisan javul, köszönhetően az úgynevezett „zöld” és „intelligens” piac mindkét kategóriájának különös figyelmet. Az ökológiai szempontból fenntartható új anyagok és a jobb technológiák a középpontba kerültek, és valószínűleg uralják majd a 2020-as piac színhelyét.

Amit mondhatnánk, ezek az előrejelzések semmi negatívnak tűnnek. Annak ellenére, hogy az év első néhány hónapja nem volt kivételes a világ számos államában, azonban lehetséges volt, hogy termékeny talajot teremtsen a következőek számára, garantálva az új befektetők (például a Millennialok) nagyobb beáramlását és az életben tartók figyelmét. korábban a globális piacon.

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB