Fürdőszoba bútorok: a legújabb trendek

A hideg évszak megterhelheti otthonunkat. Nem csak a fűtés és a fogyasztás szempontjából. Gyakran nehézségekbe ütköztet bennünket, ha házunk képessége ragaszkodni a pillanat új trendjeihez. Az utóbbi időben gyakran foglalkoztunk különféle témákkal az otthoni dekorációval kapcsolatban. De ma figyelmünkre fog esni a fürdőszoba berendezése. Őszesebb stílushoz. Tehát, még ha nem is várta meg, hogy a fürdőszoba új csavarral járjon, elkezdhetjük a legújabb trendek bemutatását!

Mindenekelőtt a színek közül választjuk ki a legjobban. Tudta, hogy a sötét fürdőszoba a pillanat divatja? Valójában évek óta általában a könnyű belső terek dominálnak a belsőépítészetben. Jelenleg azonban úgy tűnik, hogy elveszítették a magasságukat, és gyakran a feketét választják az elegancia szimbólumának. Bár ez a szín csökkenti a terek méretét, még inkább jellemzi az egész környezetet. Nyilvánvalóan nem ajánlott nagyon kicsi helyiségekben.

Miután felfedeztük, hogy a fekete nem csak a ruházat, hanem a belső terek elengedhetetlen eleme, elkötelezhetjük magunkat más bútorok kiegészítőivel. Rég régen a aranyozott vagy aranybarna csapok voltak a divatban. Bár úgy tűnt, hogy ezt a fázist legyőztük, biztosan mondhatjuk, hogy ezek az elemek visszatértek a divatba: A króm és a sárgaréz az új anyagok, amelyek népszerűek, nemcsak a fürdőszobában. Egyéb bútorok részeként ajánlott, amelyek hasonló anyagok használatát igénylik.

De a csapok mérete? A Viva extra nagy, a szuper kényelem szinonimája! Amellett, hogy esztétikai szempontból kellemes a szemnek, a szokásos szabványokhoz képest nagyobb csapok sokkal kellemesebb és borítóbb élményt garantálnak a zuhany alatt.

Még mindig a kényelemről beszélünk, a nagy kérdésről: jobb zuhany vagy kád? Ez egy igazi dilemma. De a válasz mind a rendeltetésszerű használatban van. Ha inkább a tipikusan őszi stílusú fürdőszobát részesítjük előnyben, akkor nyilvánvalóan jobb a második lehetőséget választani. Hogyan ne kapcsoljuk össze a kikapcsolódás ötletét a káddal - talán egy integrált pezsgőfürdővel! Ugyanakkor a zuhany a nyári időszakra jellemző, ám még kényelmesebbé tehető a funkcionális kiegészítők (például krómterápiás fények) beépítésének köszönhetően.

Végül, de nem utolsósorban a tükrök használata. Az ősz új alternatívákat hozott a szokásos opciókhoz, amelyek az utóbbi években jellemzik a lakberendezést.
Valójában, ha a múltban inkább a kis tükröket részesítették előnyben, gazdag és nyilvánvaló kerettel körülvéve, ma a széles tükrök az igazi főszereplők!

Nincs megalapozott forma. Nincs szabály, kivéve a személyes ízlésünkre vonatkozó szabályokat. Keretek vagy díszített, lógott vagy egyszerűen egy bútordarabra helyezve, nem számít. Nem számít, hogy amennyire csak lehetséges!
Minél nagyobb a tükrök, annál több fényt tükröznek még kisebb fürdőszobákban is.

Miután befejeztük a tanácsot, csak jó munkát kívánhatunk neked a fürdőszobád modernizálásához!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB