Gazdaság és ingatlan: az Egyesült Államok hogyan támogatja az ingatlant

Mindannyian tudjuk, hogy az Egyesült Államokat mindig jellemezte a többi versenytárs felett fennálló erőteljes vágy, bármilyen gazdasági területen, amelyre hivatkozunk. Maga az ország sokszínűsége és az utóbbi számos lehetősége kombinálva garantálja tehát az Egyesült Államok számára kiváltságos helyzetet. Az ingatlanszektorban egyetlen olyan állam sem tartozik ebbe a szövetségbe, amely nem hajtotta végre kormányzati politikákat, amelyek célja éppen a tevékenységek maximális megtérülésének elérése.

De mi az az állam az erőssége, amely lehetővé teszi számukra, hogy hatalmas számú külföldi portfóliót fektessenek be az amerikai ingatlanokba?

Függetlenül a helyi szépségektől és a kontinenst alkotó híres nemzetektől, a valódi támaszpontot egy olyan politika aktiválása jelenti, amely a stabil ingatlantulajdon kapitalizációs rátájának fenntartására épül. A mérsékelt növekedés előnyös egyensúlya, alacsony hosszú távú inflációval lehetővé tette a potenciális vásárlók számára, hogy hatékony befektetőkké váljanak az amerikai téglabefektetésbe.

Ez az észak-amerikai, a CBRE által készített felmérés megállapította, hogy a fedezeti arány stabilitása tartósan (és ezért pozitív) tendenciát tart fenn 2019 hátralévő részében, különös tekintettel a szállodai szektorra.

A CBRE globális vezető közgazdásza szerint "Ha egyrészt a globális gazdaság erősségeit elemezni és csatornázni kell, például a Kínával folytatott kereskedelem növekvő nemzetközi feszültségeinek megakadályozása érdekében (például) , a Perzsa-öböl ellensége és a Brexit okozta katasztrofális kilátások fokozódhatnak, másrészt ismert, hogy volt és van olyan gazdasági lendület, amely garantálja az ingatlanok fenntartására képes államok monetáris politikájának rugalmasságát.

 Annak ellenére, hogy az aggodalmak megnövekedtek, a globális szinten e potenciálisan veszélyes helyzetek miatt a befektetők egyáltalán nem tűnnek rémültekre, ráadásul továbbra is erős érdeklődésük van az amerikai téglapiac iránt.

Részletesen hangsúlyozni kell, hogy az irodák kapitalizációs rátájának stabilnak kell maradnia mind a nagyvárosi nagyvárosokban, mind a szűkebb realitásokban, ezt támasztja alá az igényeikhez igazodó egyre nagyobb helyiségek bérlőinek erős igénye.

Furcsa módon, a társadalmi-politikai értelemben a bizonytalanság legfőbb uralkodása ellenére továbbra is nyilvánvaló, hogy a vevők érdeke változatlan, ha nem is növekszik.

Hogy ezek a politikák annyira hatékonyak, hogy megengedik a hosszabb költségvetési tevékenységet az amerikai ingatlanpiacon? Nem válaszolhatunk erre a kérdésre, de biztosan folytatjuk a helyzet hosszú távú nyomon követését annak érdekében, hogy széles körű, de ugyanakkor teljes képet kapjunk a helyzetről.

Az értékesítés és a lízingszerződések megkötése azonban várhatóan 40% -kal növekszik, mint tavaly.

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB