Metróvonal és ingatlanpiac: mi történik Vietnamban

A gazdaság rendkívül nagy szektor. Egyszerűsíteni kellene a vállalat teljes gazdasági rendszerének egy részét összpontosítani.

Legyen szó különösen fejlett vagy növekvő államról, kétségtelen, hogy minden ágazat szorosan kapcsolódik a többiekhez, és befolyásolja az eredményeket. Ezért azt mondhatjuk, hogy egy ágazat helyes gazdasági elemzése garantálja az állam jólétének általános képét. Egy Vietnámra jellemző sajátos jelenség a két megkülönböztetett gazdasági ágazat egyesülése: az épületek és a tégla innovációjának szövetsége.

 A Ho Si Minh-város első metróvonalának építésében, a vietnami alapító atyja, Ho Chi Minh tiszteletére nevezett város közelmúltbeli gyorsulása pozitív hatással volt a vietnami ingatlanpiacra. Az évszázados stagnálás után, amely nyilvánvalóan hibernált az ágazatban, a fent említett infrastruktúra javulásának köszönhetően a környező épületek ára ismét emelkedik. Mit jelent ez szigorúan gazdasági szempontból?

Egy ingatlan árának emelkedése általában az ingatlan értékének minőségi növekedéséből származik, vagy ha a társadalmi helyzet különösen szigorú, valószínűsíthető megoldás lenne a nemzetközi piacokra nyitva álló kormányzati politika ellen.

 Egyfajta megelőző protekcionizmus. De ez nem így van! A város tervezési és építészeti részlege megállapította, hogy a felhőkarcolók, a bevásárlóközpontok és a lakóövezetek építése más infrastrukturális projektekkel párhuzamosan fejlődött, garantálva a nagyvárosi város általános javulását.
A vietnami ingatlanszolgáltatások fő szolgáltatója azt jósolta, hogy a metróállomásoktól 10 perces sétára fekvő földárak egy hónapon belül 20% -kal növelhetik áraikat.
Ugyanez a népesség exponenciális növekedést szenvedett, figyelembe véve, hogy a város és általában Vietnam a fejlesztésorientált politikáknak köszönhetően egyre inkább a külföldi befektetők igényeihez igazodó és versenyképesebbé vált.

Ezzel egyidejűleg a kormány által vezetett láncreakció indult, amelynek célja, hogy új ingatlanprojekteket hozzon létre, amelyek célja a demográfiai fellendülés befogadása és megszüntetése, amely a nemzet utolsó időszakában alakult ki.
A vietnami metróvonalak mentén elhelyezett ingatlantermékek százalékos aránya 10% -kal nőtt, mint más területeken.
A befektetők viselkedése is megváltozott: a bérleti szerződések keresésétől az adásvételi szerződésből származó ügyletre költöztünk.

Amit mondhatnánk, valóban úgy tűnik, hogy ez az év nagyszerűen kezdődött az ország számára, amely évek óta különösen nehéz gazdasági-társadalmi helyzeteknek van kitéve.
Ezért reméljük, hogy ezeket az adatokat még a következő hónapokban is meg lehet erősíteni!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB