Comói-tó: a legnépszerűbb úticél

A Comói-tó átlagos ára 1500 euró / négyzetméter, az egyik legnépszerűbb úticél a luxusingatlanok számára. A történelmi utcák, amelyeknek útja csak a lakosokra korlátozódik, a tó forgatókönyve minden tekintetben csodálatos és vonzó befektetők számára, akik ezen a területen ingatlanot szeretnének vásárolni.
A történelem és a luxus tehát egy ajánlatban van, amelyet úgy tűnik, hogy nem érint legalább a válság, amely Olaszországot jellemezte az elmúlt években.

A fő befektetők (nyilvánvalóan) meglehetősen magas társadalmi származásúak. De a rövid távú bérleti díj bevezetése úgy tűnik, hogy forradalmasította az egész ingatlanrendszert. Növekedett a kereslet, és növekedett a befektetők szakadéka, akik kihasználják az ilyen típusú szerződések alkalmazási lehetőségét. Emlékeztetni kell arra is, hogy az ajánlat a terület kínálta lehetőségeknek köszönhetően magas árakat élvez. A befektető, aki tisztában van az itt található szolgáltatásokkal, felkészült arra, hogy többet költessen, természetesen kivételes minőségű hozammal.

Nézzük részletesen a számokat:
- az idegenforgalmi forgalom 2013 óta 34% -kal nőtt
- a részvételi arány elérte a 35% -ot, összesen 3 534 068 fővel több, mint tavaly
- a háromszobás apartmanok Comóban a bérleti szerződések szerint havi 500 eurót tesznek ki, megfelelő kilátással a tóra.
- A kiváltságos helyzetben lévő ingatlanok 6000 eurótól 15 000 euróig terjednek négyzetméterenként
- A kevésbé népszerű, de még mindig csodálatos területek 2000 eurótól indulnak négyzetméterenként
- Egy történelmi villa átlagára eléri a 2,4 milliót, ha a tó közelében található
- hajlandóság az áringadozásokra,

Ezért úgy tűnik, hogy az ingatlanpiac pozitív hozamot mutat. És a sajátosságot az állítja meg, még a keresleti oldalon is enyhén. Mondanom sem kell, hogy a fő vevők külföldiek. A kereslet 80% -át Svájc képviseli, ezt követi Németország, az Egyesült Államok és utoljára, de nem utolsósorban a hideg Oroszország.
Emblematikus a brit képviselt eset, amely a Brexit miatt csökkenni kezdett (talán a világ ingatlanpiacának bizonytalan következményei miatt).

De hogyan néz ki az ingatlanpiac 2020 elkövetkező hónapjaiban? Mint a legtöbb elemzett európai országban, úgy tűnik, hogy az Olasz-félsziget szintén erőteljesen növeli az érdeklődést. Ezért a Comói térségben a kereslet-kínálat arány meglehetősen kiegyensúlyozottnak tűnik, és a fő statisztikai intézetek szerint ez a tendencia a következő hónapokban is változatlan marad.

Ugyanakkor nem lehet meghatározni, hogy milyen dimenziókat ér el a jelenség. Az biztos az, hogy mi a Realigro-nál mindig készek leszünk a legfrissebb hírek közvetítésére a világ ingatlanpiacán, hogy teljes képet kapjunk ágazatunk általános tendenciáiról.

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB